• Δελτία Τύπου

    Οι “μάχες” της Ελλάδας στα προκριματικά του World Cup 2018 συνεχίζονται στον ΟΤΕ ΤV

    • NewsRoom
    happy valley

    Η δραματική σειρά “Happy Valley”


    Το ποδόσφαιρο κυριαρχεί στο πρόγραμμα των καναλιών OTE SPORT, με τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να διακόπτονται, προκειμένου να διεξαχθούν η 2η και η 3η αγωνιστική των προκριματικών για το World Cup 2018 της Ρωσίας. Ξεχωρίζουν οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στο Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στην Κύπρο και εκτός έδρας στην Εσθονία.

    Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν η πρεμιέρα της σειράς No Tomorrow με την Τόρι Άντερσον και του 2ου κύκλου της βραβευμένης με BAFTA σειράς Happy Valley στο OTE CINEMA 4HD, το εξαιρετικό δράμα από την Ν. Ζηλανδία, Το Μαύρο Άλογο και η blockbuster κωμωδία Γύρισε Ο Μπαμπάς με τους Γουίλ Φέρελ και Μαρκ Γουόλμπεργκ στο OTE CINEMA 1HD, αλλά και το εξαιρετικό δράμα του Σον Πεν Ταξίδι Στην Άγρια Φύση με τον Εμίλ Χιρς και το σατιρικό Η Ζαζί στο Μετρό του Λουί Μαλ, για το αφιέρωμα στα γαλλικά classics, στο OTE CINEMA 2HD.

    Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το premium αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

    no tomorrow
    Η σειρά “No Tomorrow”

    Αθλητικά

    Οι συνδρομητές ΟΤΕ ΤV συντονίζονται στο ΟΤΕ SPORT 1HD για δύο συναρπαστικούς αγώνες της Ελλάδας στo πλαίσιo των προκριματικών για το World Cup 2018 της Ρωσίας. Την Παρασκευή 7/10 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής με την Κύπρο (21.45) και την Δευτέρα 10/10 (21.45) τον 3ο προκριματικό αγώνα: Εσθονία-Ελλάδα.

    Για τους φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η δράση της Formula 1 μεταφέρεται στο σιρκουί της Σουζούκα στην Ιαπωνία (Κυριακή 9/10, 07.45, OTE SPORT 5HD). Στον αγώνα, θα δούμε αν ο Λιούις Χάμιλτον θα αντεπιτεθεί, μετά την απομάκρυνση του Νίκο Ρόσμπεργκ.

    Στο τένις, οι Άντι Μάρεϊ, Ράφα Ναδάλ και Μίλος Ράονιτς διεκδικούν τον τίτλο στο ATP 500 China Open του Πεκίνου, ενώ στο ATP 500 Rakuten Open του Τόκιο το κορυφαίο τρίο συνθέτουν ο Ιάπωνας Κέι Νισικόρι, ο οποίος απέκλεισε τον Μάρεϊ από το τελευταίο US Open, το Νο1 στη Γαλλία, Γκάελ Μονφίς και ο κάτοχος του τίτλου, ο Τσέχος Τόμας Μπέρντιχ. Και οι δυο διοργανώσεις θα προβληθούν αποκλειστικά στα OTE SPORT 6HD και OTE SPORT 7HD. Το ματς για την απονομή τροπαίου την Κυριακή 9/10 στο Τόκιο αρχίζει στις 07.30 (OTE SPORT 6HD) και ο τελικός του Πεκίνου έχει προγραμματιστεί για τις 14.30 (ΟΤΕ SPORT 6HD). Οι νικητές θα μπουν, στη λίστα του World Tour Finals του Λονδίνου που θα διεξαχθεί 13-20/11. Οι μόνοι που έχουν προς το παρόν προκριθεί, είναι οι Μάρεϊ, Τζόκοβιτς και Βαβρίνκα.

    Την Κυριακή 9/10 οι φαν του μπάσκετ συντονίζονται στις 14.30 στο OTE SPORT 4HD ώστε να παρακολουθήσουν την συνέχεια των ΝΒΑ Global Games αυτή την φορά επι Κινεζικού εδάφους με τους Χιούστον Ρόκετς να αντιμετοπίζουν τους Νιου Ορλινς Πέλικανς Την ίδια ημέρα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στην ACB Liga Endesa, η Μπαρτσελόνα των Γιώργου Μπαρτζώκα, Στράτου Περπέρογλου και Αλέξανδρου Βεζένκοφ υποδέχεται την Μπασκόνια (18.00, OTE SPORT 4HD). Η Βαλένθια του Βλάντο Γιάνκοβιτς τίθεται αντιμέτωπη της Ρεάλ Μαδρίτης την Πέμπτη 6/10, στις 21.00 (OTE SPORT 4HD). Από την πρεμιέρα της τουρκικής λίγκας, παρακολουθούμε το Σάββατο 8/10, στις 19.00 το Ίστανμπουλ-Αναντολού Εφές (OTE SPORT 6HD).

    γυρισε ο μπαμπας
    Η κωμωδία “Γύρισε ο Μπαμπάς”

    Ταινίες & σειρές

    Συνεχίζονται οι πρεμιέρες σειρών στο OTE CINEMA 4HD. Την Δευτέρα 10/10 στις 22.00 ξεκινά ο 2ος κύκλος της βραβευμένης δραματικής σειράς Happy Valley, ενώ την Πέμπτη 6/10 στις 22.00 κάνει πρεμιέρα η σειρά No Tomorrow με την Τόρι Άντερσον στον ρόλο μίας νεαρής γυναίκας που συνάπτει σχέση με κάποιον που πιστεύει ότι η συντέλεια του κόσμου θα έρθει πολύ σύντομα.

    Στο OTE CINEMA 1HD δεν χάνουμε την Πέμπτη 6/10 την πρεμιέρα του πολυβραβευμένου δράματος από την Ν. Ζηλανδία, Το Μαύρο Άλογο, για έναν πρωταθλητή σκακιστή (Κλιφ Κέρτις) που διδάσκει φτωχά παιδιά τους κάνονες του σκάκι και της ζωής (21.00, ζώνη Red Carpet Premiers). Την Κυριακή 9/10, το δίδυμο Γουίλ Φέρελ-Μαρκ Γουόλμπεργκ προσφέρει μεγάλες δόσεις γέλιου μέσα από την οικογενειακή κομεντί Γύρισε Ο Μπαμπάς για τον «πόλεμο» ανάμεσα στον βιολογικό πατέρα και τον πατριό για το ποιος θα έχει την πρώτη θέση στην καρδιά των παιδιών (21.00, ζώνη Sunday Blockbuster). Σε Α’ προβολή παρακολουθούμε επίσης τη νεανική κομεντί Be Somebody για το όνειρο ενός νεαρού ποπ σταρ (Μάθιου Εσπινόζα) να ζήσει μια φυσιολογική καθημερινότητα (Τρίτη 11/10, 21.00).

    Στο ΟΤΕ CINEMA 2HD, ξεχωρίζει η προβολή της υποψήφιας για 2 Όσκαρ δραματικής ταινίας του Σον Πεν Ταξίδι Στην Άγρια Φύση, που -βασισμένη σε αληθινη ιστορία- ακολουθεί τον Κρίστοφερ, έναν φοιτητή που εγκαταλείπει την ζωή του στην πόλη και ξεκινά μια περιπλάνηση με προορισμό την Αλάσκα. Πρωταγωνιστεί ο Εμίλ Χιρς (Σάββατο 8/10, 22.00). Στο ίδιο κανάλι, συνεχίζεται το αφιέρωμα σε ταινίες του κλασικού γαλλικού κινηματογράφου, με την κωμωδία Η Ζαζί στο Μετρό του Λουί Μαλ (Τρίτη 11/10, 22.00), ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει σε Α’ προβολή το ρομαντικό δράμα Πέρα Από Τα Βουνά του πολυβραβευμένου κινέζου σκηνοθέτη Ζία Ζανγκέ (Αίσθηση Αμαρτίας, Ακίνητες Ζωές, Άγνωστες Απολαύσεις) που διεκδίκησε τον Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Κανών (Τετάρτη 12/10, 22.00, ζώνη Ladies First).

    Στο Village Cinema HD, παρακολουθούμε σε Α’ προβολή τη δραματική ταινία του Ζαν Πιερ Νταρντέν Δύο Ημέρες, Μία Νύχτα με την Μαριόν Κοτιγιάρ στον ρόλο μιας εργαζόμενης μητέρας που μέσα σε ένα σαββατοκύριακο πρέπει να πείσει τους συναδέλφους της να απαρνηθούν το μπόνους τους, όρο που έχει θέσει η εργοδοσία ώστε να μη χάσει εκείνη, τη δουλειά της (Δευτέρα 10/10, 21.00). Η ηθοποιός ήταν υποψήφια για Όσκαρ για την ερμηνεία της.

    Στο κανάλι FOX, η κωμική σειρά Suits επανέρχεται με τον 2ο κύκλο την Τετάρτη 12/10 στις 21.05.

    Τέλος, δεν χάνουμε στο SundanceTV τον 7ο και τελευταίο κύκλο της βραβευμένης με 5 Χρυσές Σφαίρες σειράς Mad Men (Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, 23.00) με τους Τζον Χαμ, Ελίζαμπεθ Μος, Κριστίνα Χέντριξ.

    ταξιδι στην αγρια φυση
    Η ταινία “Ταξίδι στην Άγρια Φύση”

    Ντοκιμαντέρ

    Την Πέμπτη 6/10 στις 21.00 δεν χάνουμε τον νέο κύκλο επεισοδίων του Air Crash Investigation για τα διασημότερα αεροπορικά δυστυχήματα (Nat Geo HD), ενώ η καινούρια σειρά Railroad Australia κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 11/10 στο Discovery Channel (22.00). Την Κυριακή 9/10 οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ Highlands – Scotland’s Wild Heart με αφηγητή τον Γιούαν Μακ Γκρέγκορ, ο οποίος μας ξεναγεί στην άγρια φύση της γενέτειράς του (19.00, Nat Geo Wild HD).

    Παιδικά

    Στο παιδικό πρόγραμμα του ΟΤΕ TV ξεχωρίζει η πρεμιέρα της μοντέρνας εκδοχής του γνωστού ήρωα Αλαντίν, Αλαντίν: Οι νέες περιπέτειες -σε μεταγλώττιση- το Σάββατο 8/10 (21.00, ζώνη Family, ΟΤΕ CINEMA 1HD).

    Με περισσότερα από 90 ψηφιακά κανάλια, τα 32 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
    OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 60 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, μεγάλες πρεμιέρες ταινιών, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

    Περισσότερες πληροφορίες στο site του OTE TV otetv.gr

    mononews_contest 1 year



    ΣΧΟΛΙΑ