• Δελτία Τύπου

    Last minute shopping: Οι καλύτερες ιδέες για δώρα gaming μόνο από τα Public

    • NewsRoom


    Τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά. Λόγω των περιορισμών στις μετακινήσεις οι αγορές θα είναι ηλεκτρονικές, ενώ σχεδόν όλοι θα περάσουμε τις γιορτές στο σπίτι. Επομένως, είναι καλή ευκαιρία να παίξουμε με την ψυχή μας. Να λοιπόν η καλύτερη ιδέα για δώρα της τελευταίας στιγμής: gaming.

    Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια αναμένεται να πάρουν φωτιά και ποιος είναι ο απόλυτος προορισμός για τα φετινά δώρα Χριστουγέννων από το Public.gr; Το Public.gr δεν είναι μόνο το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά και το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό Marketplace. Με 2000 συνεργάτες που συνεχώς αυξάνονται, ακόμα και ο πιο δύσκολος καταναλωτής μπορεί να ψάξει, να συγκρίνει τιμές και να βρει αυτό που επιθυμεί. Εκατομμύρια δώρα για εσένα και τους αγαπημένους σου, σε περιμένουν όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο Public.gr.

    Ακόμα όμως και για όποιον -παρότι την απίστευτη ποικιλία- δεν μπορεί ή δεν θέλει να αποφασίσει ο ίδιος, μπορεί αντί για ένα δώρο, να επιλέξει μια e-gift card, μια ηλεκτρονική δωροκάρτα δηλαδή που ο λήπτης μπορεί να την εξαργυρώσει σε ηλεκτρονικά και φυσικά καταστήματα Public. Η δωροκάρτα είναι η καλύτερη επιλογή και για ένα δώρο της τελευταίας στιγμής. Σε γλιτώνει από χρόνο ψαξίματος και κυρίως από χρόνο παραλαβής.

    Η διαδικασία είναι απλή: δεν έχεις παρά να επιλέξεις το ποσό που επιθυμείς (μεταξύ 10 και 500 ευρώ), να δώσεις το e-mail ή το SMS του παραλήπτη και… χρόνια του/της πολλά. Ο παραλήπτης λαμβάνει τον κωδικό του και σπεύδει για την πολυπόθητη εξαργύρωση, αρκεί βεβαίως το δώρο που θα επιλέξει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από την αξία της δωροκάρτας (εξαιρούνται τα προϊόντα του Marketplace).

    Χριστούγεννα και gaming – το καλύτερο δώρο

    Πάμε όμως πίσω στο θέμα μας που δεν είναι άλλο από το gaming και εάν είσαι γονιός, θείος, νονός τα gaming δώρα από τα Public και το Public Marketplace θα σε κάνουν ακόμα πιο αγαπημένο στα παιδιά, ανίψια ή τα βαφτιστήρια σου. Και αν ζήλεψες, ακόμα προλαβαίνεις. Κάνε ένα gaming δώρο στο εαυτό σου! Τώρα μάλιστα που μπορείς να παραλάβεις από ένα κατάστημα με Click Away, μην κάθεσαι άλλο. Κάνε την παραγγελία σου online και παρέλαβε από το κοντινότερο κατάστημα που σε εξυπηρετεί. Απλά επίλεξε το κατάστημα online, πλήρωσε ηλεκτρονικά με την κάρτα σου και περίμενε το επιβεβαιωτικό SMS. Την ώρα και τη μέρα που έχεις επιλέξει, μεταβαίνεις στο κατάστημα και παραλαμβάνεις από τα ειδικά Pick Up Points που έχουν δημιουργήσει για σένα τα καταστήματα Public. Πιο απλό, ασφαλές και γρήγορο δεν γίνεται!

    Ας ξεκινήσουμε όμως την περιήγησή μας στον μαγικό κόσμο του Gaming. Ξεκινάμε από τις κονσόλες και παρακάτω θα δούμε μερικούς από τους δημοφιλέστερους τίτλους παιχνιδιών.

    Το πακέτο Sony PlayStation 4 – 500GB Slim F Chassis & Δεύτερο Χειριστήριο DualShock 4 & Fifa 21 που θα βρεις στα Public είναι ασυναγώνιστο δώρο για όλους. Περιλαμβάνει την κονσόλα PS4 με δίσκο χωρητικότητας 500GB μαζί με δύο ασύρματα χειριστήρια Dualshock4, το παιχνίδι FIFA 21 σε blu-ray disc, ένα FUT 21 voucher καθώς κι ένα PS Plus 14-day free trial voucher. Τι να πει κανείς για το PS4. Αποτελεί το κορυφαίο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας νέας γενιάς της Sony, και με διαφορά η ισχυρότερη παιχνιδομηχανή που έχει δημιουργήσει ως σήμερα και με το συγκεκριμένο πακέτο που θα βρεις στα Public, θα βάλεις γκολ με την ψυχή σου.

    Το αντίπαλο δέος στον χώρο των παιχνιδομηχανών λέγεται Xbox. Το Xbox One S 1TB σε λευκό χρώμα είναι το καλύτερο δώρο φέτος τα Χριστούγεννα για τους φανατικούς gamers. Το Xbox One S είναι η αναβαθμισμένη έκδοση του Xbox One, προσφέροντας τα ίδια και ακόμη περισσότερα. Με δυνατότητα αναπαραγωγής 4K βίντεο και ταινιών, λειτουργία HDR για ταινίες και παιχνίδια, 40% μικρότερο μέγεθος σε σύγκριση με το Xbox One αλλά και ανανεωμένο χειριστήριο, το Xbox One S είναι η καλύτερη ευκαιρία για να μπεις στον χώρο του gaming και να απολαύσεις πολλές extra λειτουργίες. Το συγκεκριμένο πακέτο που προσφέρουν τα Pubilc, περιλαμβάνει το παιχνίδι Minecraft σε μορφή κωδικού για λήψη, 14 μέρες συνδρομή Xbox Live Gold και 1 μήνας Xbox Game Pass για πρόσβαση σε πάνω από 100 παιχνίδια!

    Για όποιους προτιμούν τις φορητές κονσόλες – το ιδανικό δώρο για παιδιά – προτείνουμε το Nintendo Switch 2019 Neon Red/Neon Blue. Πρόκειται για μια επαναστατική κονσόλα η οποία τάραξε τα νερά του χώρου όταν κυκλοφόρησε. Συνδυάζει την άνεση του gaming στον καναπέ και την τηλεόραση με την ευκολία του φορητού gaming, δίχως να θυσιάζει την εργονομία, την ευκολία χειρισμού ή την ποιότητα των παιχνιδιών. Όλοι οι πασίγνωστοι τίτλοι είναι στη διάθεσή σου με κορυφαία οπτικοακουστική ποιότητα, είτε στο σαλόνι, είτε στον δρόμο. Ο επαναστατικός σχεδιασμός του Nintendo Switch 2019, επιτρέπει στα κομμάτια του χειριστηρίου να αποσπώνται ώστε να συνδεθούν με την κονσόλα, η οποία έτσι μετατρέπεται σε μια βολική, πανίσχυρη φορητή παιχνιδομηχανή.

    Το gaming θέλει… games – Οι καλύτεροι τίτλοι για δώρα

    Συνεχίζουμε με μερικούς δημοφιλείς τίτλους για να συνοδέψουν τις φετινές γιορτές εντός σπιτιού. Όποιος έχει κάποια κονσόλα, το καλύτερο δώρο είναι ένα game. Όπως προφανώς γνωρίζεις, ο τίτλος (ή πιο σωστά το format) εξαρτάται από την κονσόλα που έχει ο καθένας. Έχουμε προτάσεις για PS4, Nintendo Switch και Xbox.

    Για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου το Fifa 21 (έκδοση PS4) δεν πρέπει να λείπει φέτος από τη συλλογή τους. Υπάρχει καλύτερο δώρο; Το Fifa 21 λοιπόν επιστρέφει πιο ρεαλιστικό από ποτέ με την ισχύ της Frostbite με πρωτοφανές ρεαλισμό. Αυθεντικές συμπεριφορές χαρακτήρων που δεν έχεις δει ποτέ ξανά σε αθλητικό παιχνίδι σου επιτρέπουν να δεις τη λεπτομέρεια και να νιώσεις όλο το συναίσθημα του ποδοσφαίρου στο υψηλότερο επίπεδο, σαν να βρίσκεσαι όχι απλά στην κερκίδα, αλλά μέσα στο χόρτο!

    Δεν νοείται κάτοχος Nintendo Switch χωρίς μια έκδοση του Super Mario. Με το πακέτο Super Mario 3D All-Stars θα ανακαλύψεις τρεις από τις μεγαλύτερες περιπέτειες 3D του Mario. Το πακέτο, περιλαμβάνει τα Super Mario 64, Super Mario Sunshine και Super Mario Galaxy, όλα βελτιστοποιημένα για το Nintendo Switch με ενημερωμένα HD γραφικά, χρήση χειριστηρίων Joy-Con, καθώς και ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής με τα επικά soundtrack και από τα τρία παιχνίδια!

    Τέλος, για τους κατόχους Xbox One, προτείνουμε το Forza Horizon 4. Μπορεί να την περάσεις στο σπίτι φέτος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να… κάψεις λάστιχα. Για πρώτη φορά μπορείς να δοκιμάσεις να τρέχεις σε διαφορετικές συνθήκες, υγρές, ξηρές, λασπώδεις, χιονισμένες και παγωμένες. Σύλλεξε, τροποποίησε και οδήγησε πάνω από 450 αυτοκίνητα. Αγωνίσου, κάνε κόλπα, δημιούργησε και εξερεύνησε – επίλεξε το δικό σου μονοπάτι για να γίνεις ένας Horizon Superstar, στο πιο εντυπωσιακό Forza Horizon έως τώρα.

    Περιφερειακά δώρα για καλύτερη απόλαυση

    Gaming χωρίς τα κατάλληλα περιφερειακά δεν είναι ολοκληρωμένο. Το Razer Kraken X Lite PC & PS4 Analog Gaming Headshet είναι ένα αναλογικό gaming headset συμβατό με PC και PS4. Είναι ελαφρύ, εργονομικό και σου προσφέρει εξωπραγματικό surround ήχο. Η ενισχυμένη 7.1 virtual surround sound μηχανή, διαμορφώνει τον ήχο έτσι ώστε να προσομοιώσει μια 360 εμπειρία και να σου επιτρέψει να προσδιορίσεις με απόλυτη ακρίβεια τους ήχους και την προέλευσή τους στον χώρο.

    Καλός ο ήχος και απαραίτητος, αλλά ένα μηχανικό gaming πληκτρολόγιο θα κάνει τη διαφορά μεταξύ νίκης και ήττας στα παιχνίδια σου. Το Corsair K55 RGB Gaming Keyboard GR είναι αυτό που θέλεις. Η άμεση απόκριση, η ειδική κατασκευή αλουμινίου που μπορεί να αντέξει όλα τα χτυπήματά σου, σε συνδυασμό με τον οπίσθιο φωτισμό για κάθε πλήκτρο ξεχωριστά και τα 6 G Macro-Keys σου εξασφαλίζουν απλά μοναδικό gameplay!

    Απαραίτητο συνοδευτικού ενός καλού πληκτρολογίου είναι ένα επίσης καλό ποντίκι. Το Logitech G102 Lightsync είναι το καλύτερο δώρο για PC gamers και όχι μόνο και θα σε βοηθήσει να κατατροπώσεις τους εχθρούς και να εξολοθρεύεις τους αντιπάλους σου, όπου κι αν βρίσκονται. To ποντίκι αυτό διαθέτει τεχνολογία Lightsync 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων, αισθητήρα 200 – 8000 dpi και κλασική σχεδίαση με 6 πλήρως ρυθμιζόμενα κουμπιά.

    Και ο gamer θέλει το βιβλίο του

    Μπορεί το θέμα μας σε αυτό το άρθρο να είναι το gaming, αλλά τα Public έχουν συνδεθεί με το βιβλίο από την ίδρυσή τους. Επομένως δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε το πολύ θετικό γεγονός του ανοίγματος των τμημάτων βιβλιοπωλείου στα 42 φυσικά καταστήματα Public. Έτσι, ακόμα κι αν δεν σκέφτεσαι να κάνεις ένα gaming δώρο, σαν κι αυτά που αναφέραμε πιο πάνω, ένα βιβλίο είναι πάντα το καλύτερο δώρο, όχι μόνο για τα Χριστούγεννα, αλλά για οποιαδήποτε στιγμή για τον/την φίλο, αδερφό, συγγενή, συνάδερφο ή άλλο αγαπημένο πρόσωπο. Επίσης το βιβλίο είναι η καλύτερη επιλογή για δώρα της τελευταίας στιγμής. Εάν δεν έχεις προλάβει, εάν δεν μπορείς να αποφασίσεις τι δώρο να κάνεις, μην κάθεσαι. Τρέξε σε ένα κατάστημα Public. Τώρα που άνοιξαν τις πόρτες τους τα βιβλιοπωλεία Public έχεις την ευκαιρία να βρεις ό,τι θέλεις, είτε πρόκειται για το τελευταίο graphic novel, είτε για συνταγές μαγειρικής. Έχε υπόψη σου ότι τα καταστήματα Public σε περιμένουν τις καθημερινές από 9:00 έως 20:00 αλλά και την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 18:00 και δεν χρειάζεται να κλείσεις ραντεβού για να τα επισκεφτείς.

    Τα Χριστούγεννα 2020 θέλουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά να κάνουμε δώρα. Τι πιο χαρούμενο και διασκεδαστικό από ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι; Μπες στο Public.gr και διάλεξε το επικό gaming-δώρο που επιθυμείς ή κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Στο κάτω κάτω, το αξίζεις!



    ΣΧΟΛΙΑ