• Δελτία Τύπου

    Καλοκαίρι 2021: Στο Public θα βρεις όλα όσα θα χρειαστείς και φέτος!

    public


    Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά, οι ζέστες ξεκίνησαν και οι διακοπές πλησιάζουν.

    Το Public, η Νο1 ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, σου προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων που θα χρειαστείς για το καλοκαίρι του 2021. Παρακάτω θα βρεις μερικές αξιοσημείωτες επιλογές που δεν μπορούν να λείπουν από τη λίστα αγορών σου!

    Καλοκαιρινά αξεσουάρ για την παραλία

    Στις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου στην παραλία, βασική προϋπόθεση είναι η κατάλληλη προστασία από τον ήλιο. Η ομπρέλα παραλίας Terra Nation είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι, αφού σου προσφέρει φίλτρο UPF 50+, έχει αεραγωγό οροφής, μηχανισμό ανάκλησης για πιο γρήγορη μεταφορά και ευκολότερη αποθήκευση της ομπρέλας. Αφού βάλεις την ομπρελίτσα σου, απλώσεις την ψαθούλα σου, βάλεις και το αντιηλιακό σου, επόμενη κίνηση είναι να βουτήξεις στη δροσερή θάλασσα. Επέλεξε την υποαλλεργική μάσκα με αναπνευστήρα υψηλής ροής, για να ανακαλύψεις το μαγευτικό βυθό. Καθώς θα κολυμπάς και θα απολαμβάνεις την υποθαλάσσια θέα, μπορείς να απαθανατίσεις τη στιγμή, με την εκπληκτική αδιάβροχη camera Aquapix. Η συγκεκριμένη σου παρέχει υψηλή ευκρίνεια, με ανάλυση 16 Megapixels, ενσωματωμένο φλας, και είναι αδιάβροχη σε έως 3m βάθος. Σίγουρα θα τη λατρέψεις! Αν έχεις μαζί και τα παιδάκια σου, πάρε τα χαριτωμένα γυαλάκια θαλάσσης για μεγαλύτερη ασφάλεια στις τρομερές βουτιές τους. Επίσης, τα παιδιά θα ξετρελαθούν στο παιχνίδι με τη φουσκωτή σανίδα θαλάσσης σε σχήμα παγωτού, ιδανική για την θάλασσα και την πισίνα!

    public

    Τα απαραίτητα gadgets των διακοπών

    Επειδή το φετινό καλοκαίρι θα είναι μοναδικό και αξίζει να καταγράψεις όλες τις όμορφες στιγμές του, απόκτησε τώρα το best seller drone της Qimmic. Οι δυνατότητες του είναι απεριόριστες και η τιμή από τις πιο προσιτές της αγοράς! Είναι εξοπλισμένο με κάμερα 2MP και ανάλυση video HD στα 720p, κατάλληλο σε εσωτερικούς χώρους αλλά και έχοντας τη δυνατότητα να πετάξει σε εξωτερικούς. Επιπρόσθετα, όπου και αν βρεθείς στις φετινές διακοπές σου, μπορείς να απολαμβάνεις τη μουσική που σ’ αρέσει και αγαπάς, με το ένα και μοναδικό φορητό ηχείο της JBL. Είναι αδιάβροχο, οπότε ακόμη και οι εξορμήσεις σου στη θάλασσα δε θα έχουν κανένα πρόβλημα. Αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα φορητά ηχεία που κυκλοφορούν! Βέβαια σε περίπτωση που αναζητείς κάτι πιο απλό αλλά trendy, σου ταιριάζει το αδιάβροχο ηχείο της Legami. Λειτουργεί με Bluetooth, και έχει το πιο απίθανο σχέδιο!

    Τώρα είσαι έτοιμος να αποκτήσεις όλα τα απαραίτητα προϊόντα και gadgets ώστε να περάσεις το πιο όμορφο καλοκαίρι της ζωής σου! Όλα τα παραπάνω ήταν μερικά από τα χιλιάδες προϊόντα που μπορείς να βρεις σε ένα κατάστημα Public ή στο public.gr. Καλό καλοκαίρι!

    Διαβάστε ακόμη:

    Public: Η ατζέντα των online εκδηλώσεων για Ιούνιο και Ιούλιο

    ΒΡΑΒΕΙΑ ΒΙΒΛΙΟΥ PUBLIC 2021: Για 8η συνεχή χρονιά ψηφίζουμε τα βιβλία που ξεχωρίσαμε!

    Τα Public και οι εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ υποδέχονται τον Λάκη Λαζόπουλο

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ