• Δελτία Τύπου

    Ημέρες Συμβουλευτικής Σπουδών και Καριέρας από το Deree και την Orientum

    • NewsRoom


    Δωρεάν υπηρεσίες επαγγελματικού προσανατολισμού σε νέους, αποφοίτους λυκείου που θέλουν να βάλουν τις σωστές βάσεις για τη σταδιοδρομία τους, προσφέρει το Deree μεταξύ 12-16 Οκτωβρίου.

    Από τις 12 Οκτωβρίου και για 4 ημέρες, το Deree – Τhe American College of Greece ενώνει τις δυνάμεις του με τους Συμβούλους Σταδιοδρομίας της Orientum σε μία προσπάθεια να δώσει στους νέους τα απαραίτητα εφόδια και τις γνώσεις, ώστε να  χαράξουν την κατάλληλη στρατηγική που θα τους οδηγήσει στην υλοποίηση των ονείρων και των στόχων τους. Η ενέργεια απευθύνεται σε νέους, αποφοίτους λυκείου οι οποίοι βρίσκονται σε ένα σταυροδρόμι σχετικά με το αντικείμενο σπουδών τους αλλά και σε σπουδαστές πανεπιστημιακών σχολών που θέλουν να ενισχύσουν το πτυχίο τους.

    Στο πλαίσιο της ενέργειας, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το campus του Deree στην Αγία Παρασκευή και:

    Να χαρτογραφήσουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες κάνοντας δωρεάν το τεστ Horizon, το έγκυρο τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων της Orientum. Το τεστ αποτελεί ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε στη χώρα μας για τη μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων των Ελλήνων μαθητών και φοιτητών.

    Να πάρουν κατευθύνσεις για τις σπουδές τους μέσα από ατομικές συνεδρίες με συμβούλους σταδιοδρομίας του Deree και της Orientum.

    Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στις Ημέρες Συμβουλευτικής Σπουδών και Καριέρας μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους εδώ.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ