• Δελτία Τύπου

    Η Variety Cruises αναδεικνύεται χρυσή νικήτρια στην κατηγορία “SMALL SHIP CRUISING IN GREECE”

    • NewsRoom


    Με μεγάλη ικανοποίηση, ανακοινώθηκε πως η εταιρεία VARIETY CRUISES απέσπασε, για δεύτερη συνεχή χρονιά, χρυσό βραβείο στην κατηγορία του Θαλάσσιου Τουρισμού – Κρουαζιέρας, και  συγκεκριμένα για την υποκατηγορία  «Small Ship Cruising in Greece», κατά τη διάρκεια της τελετής των Tourism Awards 2016, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

    Μέσα στο 2016 η VARIETY CRUISES προσφέρει  6 διαφορετικά προγράμματα κρουαζιέρας στην Ελλάδα που αναδεικνύουν τόσο τα κοσμοπολίτικα αλλά και τα λιγότερο δημοφιλή λιμάνια και μνημεία του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους και της ηπειρωτικής  χώρας, προβάλλοντας τη φιλοξενία, τις γεύσεις, και τον πολιτισμό της Ελλάδας στους ξένους επισκέπτες.

    Καθώς η ζήτηση για την ειδική αυτή μορφή τουρισμού  Small Ship Cruising  αυξάνεται ραγδαία παγκοσμίως, η προβολή και ανάπτυξη του Small Ship Cruising στην Ελλάδα από μία ελληνική εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας, ανοίγει τον δρόμο σε ξένες εταιρείες που επιχειρούν ανταγωνιστικά στην Ελλάδα, τονώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τον κλάδο στο σύνολο του και την εθνική οικονομία της χώρας μας.

    Η εταιρεία VARIETY CRUISES

    Η 100% Ελληνική εταιρία VARIETY CRUISES ιδρύθηκε το 2005 σαν συνέχεια της ZEUS CRUISES που ξεκίνησε κρουαζιέρες αποκλειστικά στην Ελλάδα το 1968. Σήμερα στην εταιρία ανήκουν 11 MEGAYACHTS 4-5 αστέρων,  χωρητικότητας μέχρι 72 επιβατών. Τα πλοία φέρουν στην πλειοψηφία τους την Ελληνική σημαία, ενώ το σύνολο των αξιωματικών και προϊσταμένων όλων των τμημάτων είναι αποκλειστικά Έλληνες. Τα πλοία της εταιρείας έχουν ναυπηγηθεί στη χώρα μας από Ελληνικά χέρια.

    Η VARIETY CRUISES πραγματοποιεί το 2016-2017 κρουαζιέρες στην Ελλάδα, Τουρκία, Αδριατική, Κούβα, Κόστα Ρίκα, Παναμά, Κανάρια, Πράσινο Ακρωτήριο, Σεϋχέλλες, Μαδαγασκάρη, Γαλλία, Ιταλία, Δυτική Αφρική, Βρετανικές Νήσους και Ισλανδία, με το 87% των επιβατών να χαρακτηρίζουν την προσφερόμενη εμπειρία «εξαιρετική» και το 93% να δηλώνει την επιθυμία να ξανά ταξιδέψει στο σύντομο μέλλον.

    Το βραβείο παρελήφθη από τον Εμπορικό Διευθυντή της Variety Cruises, κ  Διογένη Βενετόπουλο (στα αριστερά).

    Tourism Awards 2016:

    Τα Tourism Awards 2016 διοργάνωσε η έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ. Στο διαγωνιστικό κομμάτι, όλες οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από 27μελή ανεξάρτητη κριτική επιτροπή.



    ΣΧΟΛΙΑ