• Δελτία Τύπου

    Οι τοπικές πολιτιστικές δράσεις για άλλη μία χρονιά, με την υποστήριξη της COSMOTE

    • NewsRoom


    Μετά την πανδημία και την πολιτιστική απραξία των τελευταίων ετών, ο κόσμος έχει επιστρέψει δριμύτερος στην καθημερινότητα του, προσπαθώντας να καλύψει το μεγάλο αυτό κενό. H COSMOTE για μία ακόμη χρονιά στέκεται δίπλα στο άνθρωπο και στην ανάγκη του να επιστρέψει στην κανονικότητα και στηρίζει την περιφέρεια και τις τοπικές κοινωνίες, στην οργάνωση πολιτιστικών και καλλιτεχνικών Eκδηλώσεων.

    Έτσι και φέτος με τη συμβολή της COSMOTE, οι περιφέρειες κατάφεραν να οργανώσουν τοπικές πολιτιστικές δράσεις, σα να μην πέρασε μία μέρα. Καθημερινά, βλέπουμε να ξετυλίγεται για όλους ένα καλοκαίρι πλούσιο, με μουσική, θεατρικές παραστάσεις, χορό και καλλιτεχνικά δρώμενα, που θα «ταξιδέψουν» και πάλι τον άνθρωπο στον κόσμο του «πριν από την πανδημία».

    Σε εμβληματικούς χώρους σε όλη τη χώρα όπως το αρχαίο Θέατρο Δωδώνης, διεθνείς παρουσίες όπως το Μεσογειακό Φεστιβάλ στη Σητεία και το Φεστιβάλ Cosmopolis στην Καβάλα και οι ιστορικές πλέον Γιορτές Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη που κλείνουν 31 χρόνια εφέτος πολιτιστικές, λαμβάνουν χώρα δεκάδες εκδηλώσεις για τους κατοίκους των περιοχών αλλά και τους επισκέπτες τους.

    Από την Ξάνθη έως τη Δωδώνη και από τη Θεσσαλονίκη έως τη Σητεία, η COSMOTE στηρίζει τις τοπικές πολιτιστικές δράσεις, με εκδηλώσεις που θα μοιράσουν χαρά, αισιοδοξία και χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Γιατί για τη COSMOTE ο πολιτισμός και η ψυχαγωγία των Ελλήνων σε όλη τη χώρα, αποτελούν απαραίτητα στοιχεία του καλοκαιριού.

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ