ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Stoiximan Wheels of Change συμμετείχε με επιτυχία στον 12ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στέλνοντας ισχυρό μήνυμα συμπερίληψης, σπάζοντας ταυτόχρονα στερεότυπα και προκαταλήψεις, με όχημα τον αθλητισμό.
Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα Wheels of Change, αποτελούμενη από Άτομα με Αναπηρίες και τους εθελοντές συνοδούς τους, συμμετείχε τόσο στην κλασσική διαδρομή του Ημιμαραθωνίου (21 χλμ), όσο και στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. H ομάδα με κεντρικό σύνθημα “Σε αυτόν τον αγώνα τρέχουμε όλοι για όλους” μέτρησε περισσότερους από 750 εθελοντές και ερασιτέχνες δρομείς, καθώς και 30 ειδικά κατασκευασμένα αμαξίδια, μέσω δωρεάς της Stoiximan.

Η Stoiximan Wheels of Change, δημιουργήθηκε από τη Stoiximan, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Τρέξε Μαζί μου», και αποτελείται από ζευγάρια Ατόμων με Αναπηρία και εθελοντές συνοδούς. Η πρώτη συμμετοχή της ομάδας καταγράφηκε στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της ομάδας σε μεγάλα δρομικά γεγονότα σε όλη τη χώρα, η Stoiximan παρέχει δωρεάν προπονήσεις με τη βοήθεια εξειδικευμένων προπονητών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εξασφαλίζοντας σε όλους τους συμμετέχοντες την καλύτερη δυνατή προετοιμασία.
Η Ιωάννα Κοζαδίνου, Corporate Responsibility Senior Manager της Stoiximan δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή της Stoiximan Wheels of Change στον 12o Ημιμαραθώνιο Αθήνας αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη πως η δύναμη της θέλησης και της αλληλεγγύης ξεπερνάει τα εμπόδια και τους περιορισμούς. Ως η πρώτη πρωτοβουλία του είδους της στην Ελλάδα, η Stoiximan Wheels of Change άνοιξε νέους ορίζοντες για τη συμμετοχή ατόμων με αναπηρία σε αθλητικά γεγονότα σε όλη τη χώρα. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην προαγωγή αυτής της αποστολής. Στοχεύουμε σε ένα περιβάλλον ίσων ευκαιριών στον αθλητισμό και την κοινωνία».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κασσελάκης: Ανακοίνωσε έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας στις 7-8 Φεβρουαρίου
- Λίνα Μενδώνη: Για περισσότερο από έξι χρόνια ο Πολιτισμός έχει μετατραπεί σε προσοδοφόρο πρωταγωνιστή της ανάπτυξης
- Φλωρίδης: Εκτιμώ που δύο πολιτικοί αρχηγοί που τιμήθηκαν με θέση στον εξώστη, ήρθαν στη Βουλή να αντιπαρατεθούν μαζί μου
- Φλωρίδης: Η μεταρρύθμιση στην Δικαιοσύνη έχει δώσει ήδη εντυπωσιακούς ρυθμούς επιτάχυνσης