• Δελτία Τύπου

    Η χαρά του δώρου ξεκινάει και φέτος στο public.gr, τον μεγαλύτερο online προορισμό!

    • NewsRoom


    Η πιο λαμπερή περίοδος του χρόνου είναι εδώ και η χαρά του δώρου έχει την τιμητική της στο Public.gr.

    Μια επίσκεψη στον μεγαλύτερο online προορισμό μας δίνει την ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, με το ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση την e-gift card! Η ηλεκτρονική δωροκάρτα που φτάνει στον παραλήπτη σε μερικά μόλις λεπτά με το χρηματικό ποσό που θα επιλέξεις, δίνει τη δυνατότητα στα αγαπημένα σου πρόσωπα να βρουν αυτό ακριβώς που ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους.

    Επιπλέον, το Public σου δίνει τη δυνατότητα να ζωντανέψεις τη χαρά του δώρου και μαζί με την e-gift card να στείλεις στους αγαπημένους σου απίστευτες αυτοσχέδιες ιδέες για να τη μετατρέψουν στο πιο γιορτινό πακέτο κάτω από το δέντρο.

    Με την υπογραφή Public, η λίστα δώρων μας γεμίζει με υπέροχα αντικείμενα για όσους αγαπάμε: για εκείνον ή εκείνη, για παιδιά, εφήβους και γονείς, για τον παππού ή τη γιαγιά, για τους φίλους με τους οποίους θα θέλαμε να στολίσουμε φέτος τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα!

    Στο Public.gr θα βρούμε χιλιάδες προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα από 2.000 συνεργάτες, στις πιο οικονομικές τιμές:

    -Όλες τις κονσόλες, χιλιάδες gaming accessories για κονσόλες και PC.

     –Αμέτρητες επιλογές σε επώνυμα παιχνίδια (όπως Barbie, Playmobil) για ατέλειωτες ώρες ξεγνοιασιάς.

    Προϊόντα τεχνολογίας όπως smartphones, tablets, laptops, και τηλεοράσεις, μαζί με μια μεγάλη γκάμα περιφερειακών ΗΥ και αξεσουάρ.

    -Κορυφαία wearables για να μετράμε με ακρίβεια κάθε δραστηριότητά μας.

    -Τις καλύτερες μουσικές προτάσεις σε βινύλια και CD, καθώς και φορητά ηχεία για να μας ακολουθεί παντού η αγαπημένη μας μουσική

    -Νέες αφίξεις βιβλίων από αγαπημένους συγγραφείς των μεγάλων (όπως οι Βικτόρια Χίσλοπ, Στίβεν Κινγκ) και τους αγαπημένους ήρωες των μικρών ( όπως «Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 15: Στα βαθιά» του Τζεφ Κίνι) και χιλιάδες ακόμη τίτλους

    Υπέροχα ημερολόγια που θα μας κρατήσουν συντροφιά το 2021, από τα πιο ποιοτικά brands (Moleskine, Coolbee κ.α.)

    -Μεγάλη ποικιλία σε χριστουγεννιάτικα είδη όπως στολίδια, γούρια, ξύλινα παιχνίδια, carousel, διακοσμητικά κεριά, ευχετήριες κάρτες και είδη συσκευασίας.

    Είδη προσωπικής φροντίδας, μόδας, κοσμήματα και πολλά ακόμα προϊόντα για κάθε γούστο.

    Η χαρά του δώρου φέτος θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ, μόνο στο Public!



    ΣΧΟΛΙΑ