• Δελτία Τύπου

    Η αγαπημένη οικογένεια μπισκότων GOODY μεγαλώνει με δύο νέες υπέροχες γεύσεις!

    • NewsRoom
    αλλατινη


    Εδώ και δεκαετίες, δημιουργούμε προϊόντα Αλλατίνη φτιαγμένα με μεράκι και φροντίδα, αλλά και ξεχωριστές σπιτικές γεύσεις, που μπορούμε να απολαμβάνουμε παντού χαρίζοντας μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

    Επιλέγοντας να πρεσβεύουμε την Καλοσύνη ως βάση μιας σύγχρονης, ισορροπημένης διατροφής, επανασυστήνουμε την οικογένεια των μπισκότων GOODY, μέσα από τη νέας μας σειρά Αλλατίνη Homemade Stories. Η νέα σειρά αποτελείται από προϊόντα φτιαγμένα με ποιοτικά συστατικά, συνταγές και γεύσεις που αγαπήσαμε όλοι ως παιδιά.

    Τα μπισκότα GOODY, με το μοναδικό τους άρωμα και την ισορροπημένη τους γεύση, συνοδεύουν υπέροχα το ρόφημά μας, αλλά και τις ζεστές σπιτικές ιστορίες που μοιραζόμαστε με τους αγαπημένους μας και συντροφεύουν κάθε μας ξεχωριστή στιγμή.

    Τώρα τα αγαπημένα μπισκότα GOODY ανανεώνονται, με ολοκαίνουρια συσκευασία και δύο νέες, υπέροχες γεύσεις που όλοι θα λατρέψουν. Εκτός από τις κλασσικές και αγαπημένες γεύσεις κανέλας και βουτύρου, μπορούμε να τα απολαύσουμε πλέον και με γεύση λεμόνι – τζίντζερ και καβουρδισμένο αμύγδαλο.

    Συνεχίζουμε να αντλούμε έμπνευση από τις διαχρονικές μας αξίες και να δημιουργούμε προϊόντα Αλλατίνη φτιαγμένα με Καλοσύνη: προϊόντα που συνδυάζουν την απόλαυση, με την ισορροπία και το μέτρο, απαντώντας στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες.

    Αλλατίνη. Ένας κόσμος γεμάτος Καλοσύνη.



    ΣΧΟΛΙΑ