• Δελτία Τύπου

    H Eurolife FFH Μεγάλος Χορηγός στο παιδικό φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!» του «Μαζί για το Παιδί»

    • NewsRoom
    H Eurolife FFH Μεγάλος Χορηγός στο παιδικό φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!» του «Μαζί για το Παιδί»


    Για την Eurolife FFH, αξία έχει να στηρίζει την ελληνική οικογένεια, για αυτό και βρέθηκε στο πλευρό του «Μαζί για το Παιδί», ως Μεγάλος Χορηγός του 1ου Παιδικού Φεστιβάλ που διοργανώθηκε για παιδιά και γονείς την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο.

    Το παιδικό φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!» αποτέλεσε μια γιορτή αφιερωμένη στην αξία του παιχνιδιού και τη σημασία του για την ανάπτυξη και την κοινωνικοποίηση των παιδιών. Περιλάμβανε μια σειρά από πολυάριθμες δραστηριότητες, παιχνίδια και εργαστήρια, που σκοπό είχαν να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους, για μια ολόκληρη μέρα, αναδεικνύοντας την αξία του παιχνιδιού και της οικογένειας.

    Η εκδήλωση αποτέλεσε μια πρωτοβουλία του «Μαζί για το Παιδί» και απευθυνόταν σε παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών και τις οικογένειές τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μικροί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με παιχνίδια, όπως bungee τραμπολίνο, τοίχο αναρρίχησης, φουσκωτά κάστρα, ποδοσφαιράκια, επιδείξεις με σαπουνόφουσκες, μάγους και πολλά άλλα, να συμμετέχουν σε βιωματικές δράσεις και δημιουργικά εργαστήρια από τα σωματεία-μέλη του «Μαζί για το Παιδί», όπως χειροτεχνίες, μαγειρική, εργαστήρια με πηλό και πλαστελίνη κ.ά., να απολαύσουν ζωντανά τις μελωδίες των Burger Project και του Φοίβου Δεληβοριά, καθώς και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

    Ξεχωριστό ενδιαφέρον και τεράστια συμμετοχή είχε η παράλληλη δράση του Kids Run powered by Eurolife FFH, με αγώνες δρόμου για παιδιά όλων των ηλικιών, 60, 100, 150 και 200 μέτρων. Η δράση είχε σαν στόχο τη διασκέδαση αλλά και την ευγενή άμιλλα. Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό μπλουζάκι καθώς και δίπλωμα συμμετοχής στον τερματισμό, ενώ ο παγκόσμιος πρωταθλητής, παραολυμπιονίκης στίβου, Μιχάλης Σεϊτης, ήταν εκεί για να ενθαρρύνει όλους τους μικρούς αθλητές.

    Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται δίπλα σε όσους τη χρειάζονται, καθώς και σε πρωτοβουλίες με επίκεντρο τα παιδιά και τον άνθρωπο. Για αυτό και επέλεξε να στηρίξει για ακόμη μια φορά το έργο του «Μαζί για το Παιδί», της Ένωσης που για περισσότερα από 25 χρόνια εργάζεται για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας.



    ΣΧΟΛΙΑ