ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έναν τόνο προϊόντων προσέφερε η Χρυσή Ζύμη στην Ένωση «Μαζί για το παιδί» στο πλαίσιο της ενέργειας «Τρέχουμε με την καρδιά μας».
Το αγαπημένο brand προϊόντων ζύμης της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, συμμετείχε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο multisport event Spetses Mini Marathon, που πραγματοποιήθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, όπου προσκάλεσε τους αθλητές και τους επισκέπτες του νησιού να φορέσουν την μπλούζα με τη χαρακτηριστική κόκκινη καρδιά, διαδίδοντας το μήνυμα στήριξης στο «Μαζί για το παιδί».
Η ενέργεια γνώρισε ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση από μικρούς και μεγάλους, που φόρεσαν τις μπλούζες και γέμισαν με κόκκινες καρδιές την πλατεία Ποσειδωνίου!
Και του χρόνου, θα είμαστε όλοι εκεί για να… τρέξουμε –και πάλι- με την καρδιά μας!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό: Στο τραπέζι τα 14 αιτήματα για κόστη, αποζημιώσεις και Mercosur
- Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω μέλη κυκλώματος που έκανε τηλεφωνικές απάτες – Παρίσταναν υπαλλήλους εταιρείας ενέργειας
- Ρούτε: «Συζήτησα με τον Τραμπ για την κατάσταση ασφαλείας στη Γροιλανδία και την Αρκτική»
- Πεζεσκιάν: «Οποιαδήποτε επίθεση στον Χαμενεΐ ισοδυναμεί με πόλεμο κατά του Ιράν»