• Δελτία Τύπου

    Γιάννης Μασούτης: Μόνο ο θρυλικός Νίκος Γκάλης τον ξεπερνά σε δημοτικότητα!

    • NewsRoom
    Γιάννης Μασούτηςm Πρόεδρος ΕΒΕΘ, επικεφαλής της αλυσίδας Μασούτης

    Γιάννης Μασούτης Πρόεδρος ΕΒΕΘ, επικεφαλής της αλυσίδας Μασούτης


    Μόνο ο θρυλικός Νίκος Γκάλης ξεπερνά σε δημοτικότητα στη Βόρεια Ελλάδα τον Γιάννη Μασούτη, ιδιοκτήτη της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ και πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

    Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του εξαμηνιαίου Πολιτικού Βαρομέτρου «Εγνατία Point of View» (Ιούλιος 2018), που αναρτήθηκε στο Voria.gr, ο βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας είναι το δεύτερο πιο δημοφιλές ΜΗ πολιτικό πρόσωπο στην Κεντρική Μακεδονία, πίσω μόνο από τον Νίκο Γκάλη, με θετικές γνώμες που πλησιάζουν το 61%.

    Το ποσοστό αυτό τον καθιστά πιο δημοφιλή ακόμα και από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος καταγράφει θετικές γνώμες σε ποσοστό 56%.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρνητικές γνώμες ο Ιβάν Σαββίδης συγκεντρώνει ποσοστό 24% (απόρροια προφανώς των οπαδικών αντιπαλοτήτων), ο Νίκος Γκάλης 9,5%, ενώ ο Γιάννης Μασούτης έχει μόνο 7,7% αρνητικών γνωμών.

    Ο Γιάννης Μασούτης προχώρησε πρόσφατα στην εξαγορά της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «Προμηθευτική», κάνοντας δυναμικό μπάσιμο στην αγορά της Αττικής. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες η Επιτροπή Ανταγωνισμού άναψε πράσινο φως για την εξαγορά, κάνοντας θέμα χρόνου πλέον την ανάρτηση της ταμπέλας της «Μασούτης» στα καταστήματα της Αττικής.



    ΣΧΟΛΙΑ