ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Ericsson αναθέτει στον Γιώργο Παππά την εκπροσώπηση και τον γενικό συντονισμό των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ελλάδα. Επιπροσθέτως εξακολουθεί να διατηρεί τη θέση του Επικεφαλής Πωλήσεων της Ericsson προς τον Όμιλο Deutsche Telekom/OTE για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.
«Με τιμά η συγκεκριμένη απόφαση και είναι με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης που αναλαμβάνω την ηγεσία της Ericsson στην Ελλάδα, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη τόσο της εταιρείας, όσο και της αγοράς της χώρας μας μέσω της επιτάχυνσης του ψηφιακού μετασχηματισμού όλων των κλάδων της οικονομίας με τη χρήση των πλέον προηγμένων λύσεων και υπηρεσιών Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών.», υπογράμμισε ο ίδιος.
Η απόφαση έχει τεθεί σε ισχύ από τις 18 Μαΐου 2016.
Ο κ. Γιώργος Παππάς διαθέτει 26 χρόνια εργασιακής εμπειρίας στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών, 20 εκ των οποίων εργαζόμενος στην Ericsson.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη
