• Δελτία Τύπου

  DEMO ΑΒΕΕ: Παρούσα στον 37ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας – 91 εργαζόμενοι έτρεξαν για τον Οργανισμό «Make -A- Wish»

  • NewsRoom


  Στον 37ο επετειακό Μαραθώνιο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, η Φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ έλαβε μέρος για τέταρτη χρονιά, αγωνιζομένη για άλλη μια φορά με την ομάδα του Οργανισμού  «Make A Wish (Κάνε Mία Ευχή Ελλάδος).

  91 εργαζόμενοι της  DEMO ήταν εκεί!!! Στα 5χλμ και στα 10 χλμ ενώ στην κλασσική διαδρομή των  42χλμ συμμετείχε επίσης ένας δρομέας . Με συγκίνηση, ομαδικότητα και υπερηφάνεια έτρεξαν για το «Κάνε Μια Ευχή». 

  Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της DEMO  έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας, την έμπρακτη στήριξη κοινωνικών φορέων που βοηθούν τα παιδιά, ενώ με τον Οργανισμό “MAKE A WISH” έχουν συνεργασία από το 2015.  

  Με κέφι και πάθος, σε μία υπέροχη Αττική ημέρα, «χάρισαν το νου και το σώμα τους» σε ένα σκοπό: Να τερματίσουν! Η DEMO MARATHON TEAM ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά ενώ τα μέλη ευχήθηκαν να παραμείνουν υγιείς και δυνατοί!

  Τέλος σημειώνουμε ότι στη DEMO ΑΒΕΕ «δρουν» 3 ομάδες εργαζομένων. Εκτός από τη DEMO MARATHON TEAM,  υπάρχει η DEMO SOCCER TEAM που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και πάλι το 2019 στο τουρνουά 5 Χ5 του ΣΦΕΕ,  καθώς και η θεατρική ομάδα «panDEMOnium» με στόχο παραστάσεις σε σκηνές ΜΚΟ, Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και κλινικών.  

  Πέρυσι η «panDEMOnium» παρουσίασε την παράσταση «Οδυσσεβάχ» βασισμένη στο έργο της Ξένιας Καλογαροπούλου, ενώ εφέτος ετοιμάζει την παράσταση  «Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ.     ΣΧΟΛΙΑ