• Δελτία Τύπου

    Athens Riviera Journal: Το νέο premium lifestyle Magazine για την Αθηναϊκή Ριβιέρα

    • NewsRoom


    Πρόκειται για το νέο πολυτελές lifestyle magazine της Αθηναϊκής Ριβιέρα, που έρχεται  τον Μάϊο του 22, να προστεθεί στην γκάμα των 5 συνολικά  luxury travel magazine του Else Agency sophisticated media lab, ιδιοκτησίας της Έλσας Σοϊμοίρη.

    To ATHENS RIVIERA JOURNAL καταγράφει την όμορφη και πολυτελή πλευρά της ζωής, αναδεικνύοντας θέματα άξια αναφοράς με επίκεντρο την Αθηναϊκή Ριβιέρα και την Αθήνα. Συνεντεύξεις με άτομα υψηλού κύρους, σκέψεις και απόψεις προσώπων επιδραστικών στον τομέα τους, τέχνη, πολιτισμός, γαστρονομία, αρχιτεκτονική, συναρπαστικές φωτογραφήσεις μόδας και εξωτικά ταξιδιωτικά χρονικά.

    Το ARJ ανταποκρίνεται στις ανάγκες του διεθνούς luxury lifestyle ταξιδιωτών από όλον τον κόσμο μέσα από 9 ενότητες: Word of Mouth ,Culture, Influence, Couture, Own It, Escape, Gourmet Getaways, Architecture & Real estate.

    Πρωτοποριακό art direction και premium περιεχόμενο από επαγγελματίες δημοσιογράφους, φωτογράφους & creators, δίνουν τον τόνο σε μια νέα πλατφόρμα που θα αποτελέσει ένα δυνατό μέσο προβολής της νέας εικόνας της Αθηναϊκής Ριβιέρα.

    Επιχειρηματίες, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, δημιουργοί και καλλιτέχνες, η αφρόκρεμα εκείνων που διαμορφώνουν το εμπόριο, το lifestyle και τον πολιτισμό στην Αθήνα, θα έχει άμεση πρόσβαση στο ARS, συνεισφέροντας ενεργά στην αναγνωσιμότητα και την αξία του brand. Το ARS είναι ένα περιοδικό πέντε αστέρων  και φτάνει στα χέρια ατόμων ultra-high net worth, δηλαδή εκείνων που έχουν υψηλότατη οικονομική ευχέρεια (UHNW).

    Readership & Contribution

    Με αναγνωστικό κοινό που υπολογίζεται σε περισσότερους από 150.000 αναγνώστες, η έκδοση ATHENS RIVIERA JOURNAL διαβάζεται από τους κατάλληλους ανθρώπους στα κατάλληλα μέρη.

    Με τιράζ 10.000 τεύχη θα διανέμεται σε επιλεγμένα υψηλού κύρους σημεία.

    Αναλυτικά:

    • PREMIUM HOT SPOTS. Πολυτελή Ξενοδοχεία, VIP Lounges του Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος, Εταιρείες Ναύλωσης Πολυτελών Σκαφών και Εταιρείες Ιδιωτικής Αεροπλοΐας, Μαρίνες, Private clubs, κέντρα τέχνης.

    Το ATHENS RIVIERA JOURNAL έχει τρεις στόχους:

    • Να αναδείξει την μοναδική ομορφιά της Αθηναϊκής Ριβιέρα και βοηθήσει τους απαιτητικούς ταξιδιώτες να κάνουν τη σωστές επιλογές από τις αμέτρητες δυνατότητες που τους δίνονται.
    • Να δώσει στους αναγνώστες την ευκαιρία να εντρυφήσουν στην αγάπη τους για τη ζωή, τα ταξίδια, το design, την Τέχνη και τον πολιτισμό, παρουσιάζοντας ένα lifestyle πραγματικά έξω από τα συνηθισμένα.
    •  Να μοιραστεί μοναδικές ιστορίες που δίνουν έμπνευση για ζωή και δράση

    Δήλωση Έλσας Σοϊμοίρη, Publisher- Editor in Chief  «Στόχος μας είναι να αναδείξουμε την ομορφιά & την ανάπτυξη του τόπου προβάλλοντας τα Best of της Τέχνης, του Πολιτισμού, της Γαστρονομίας, της Ταξιδιωτικής εμπειρίας & του Επιχειρείν και να γίνουμε πηγή έμπνευσης για το πιο απαιτητικό κοινό επαγγελματιών, επιχειρηματιών και επιδραστικών ανθρώπων που  ζουν, εργάζονται και δημιουργούν αλλά και εκείνων που έρχονται για business & leisure στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

    Επιχειρηματίες, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, δημιουργοί και καλλιτέχνες, η αφρόκρεμα εκείνων που διαμορφώνουν το εμπόριο, το lifestyle και τον πολιτισμό στην Αθήνα, έχει άμεση πρόσβαση στο ARJ, συνεισφέροντας ενεργά στην αναγνωσιμότητα και την αξία του brand. Ο νέος πόλος έλξης επισκεπτών και κατοίκων από την Ελλάδα και το εξωτερικό γίνεται σημείο αναφοράς, προβάλλοντας όλα τα έργα και την ανάπτυξη που αναμένεται να εκτοξευθεί τα επόμενα χρόνια. Νέες πολυτελείς κατοικίες με θέα το γαλάζιο του Αργοσαρωνικού, εμπορικά κέντρα, μαρίνες, πεζόδρομοι και ξενοδοχεία πολλών αστέρων που δημιουργούν τον νέο τουριστικό προορισμό της Ελλάδας, γίνονται το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο Athens Riviera Journal».

    Λίγα λόγια για την Else Agency, Sophisticated media lab

    Είμαστε ένα boutique γραφείο Επικοινωνίας και Εκδόσεων με έδρα Αθήνα και Λονδίνο και  δραστηριοποιούμαστε 15 χρόνια στο χώρο των media και της επικοινωνίας με ένα υψηλού επιπέδου πελατολόγιο. Η ομάδα αποτελείται από πολύ έμπειρους copywriters, digital experts, social media handlers, photographers, illustrators and marketers που εγγυώνται υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες των πελατών μας.Έχουμε 2 divisions. ]

    Το πρώτο ασχολείται με την έκδοση περιοδικών και sites. Εκδίδουμε 5 Luxury  magazines για ξενοδοχειακούς ομίλους όπως, MYCONIAN COLLECTION, ANDRONIS RESORTS, MAMIDAKIS HOTELS, DOMES RESORTS, KANAVA RESORTS, καθώς και το PRIVATE JOURNAL το premium lifestyle magazine της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  για τους πελάτες του Private Banking και το περιοδικό του ομίλου ΙΑΣΩ. Εκτός από τα έντυπα η εταιρεία μας εκδίδει και το travel site, https://www.myconiancollectionmagazine.gr/και το γυναικείο νεανικό site  http://y-olo.gr/

    Το δεύτερο ασχολείται με την επικοινωνία και το marketing για την προώθηση luxury brands σε δυναμικές αγορές όπως,  HOSPITALITY, JEWELRY, LUXURY FABRICS, FASHION, παρέχοντας όλη την γκάμα των υπηρεσιών. Ενδεικτικά, υπηρεσίες όπως branding, social media strategy & execution, photography, videos, publicity, creative productions.

     



    ΣΧΟΛΙΑ