ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε την έκθεση «Ποσειδώνια 2026» και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Χαίρομαι που βρίσκομαι και φέτος εδώ, στην Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας, «Ποσειδώνια».
Για εμάς, ισχυρή ναυτιλία σημαίνει ισχυρή παρουσία της χώρας μας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Δεν μπορεί να μη μας προβληματίζει όμως, το γεγονός ότι υπάρχει μείωση του εθνικού νηολογίου. Πρέπει να ξανακάνουμε ελκυστική την ελληνική σημαία και αυτό σημαίνει άμεση εφαρμογή του ψηφιακού νηολογίου.
Και βέβαια εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου που θα καταργήσει τη γραφειοκρατία και περιττές διαδικασίες.
Έχουμε χρέος να αξιοποιήσουμε και τις ευρωπαϊκές εμπειρίες μέσα από το ευρωπαϊκό και το κοινοτικό πλαίσιο.
Πρέπει να δώσουμε κίνητρα στους νέους για το ναυτικό επάγγελμα, -με στήριξη των ναυτικών σχολών- και προοπτική στη ναυτιλία γιατί είναι από τους σημαντικότερους πρεσβευτές μας στο εξωτερικό».
Διαβάστε επίσης:
Ανθρώπινο δυναμικό και περιβάλλον στο επίκεντρο των Ποσειδωνίων 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Μπέας (διοικητής νοσ. Χανίων): Χτίζουμε το νοσοκομείο της επόμενης δεκαετίας – Το στοίχημα της στελέχωσης
- CrediaBank: Το επενδυτικό τρόπαιο των Εξάρχου-Μπάκου- Καϋμενάκη που έχει προσφέρει υπεραξίες πάνω από μισό δισ. ευρώ
- Λίντα Μπένγκλις: Η Ελληνίδα γλύπτρια πίσω από τη συλλογή υψηλής ραπτικής του Dior
- Νέο Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης: Οι 4 πυλώνες, το χρονοδιάγραμμα και η δήλωση Παπαϊωάννου στο mononews
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.