• Bons Vivants

    Μαριάννα Β Βαρδινογιάννη: Συλλεκτικό μενταγιόν στη μνήμη της


    Η Μαριάννα Β Βαρδινογιάννη δεν ξεχνιέται. Το σωματείο Ελπίδα σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο τα φετινά Χριστούγεννα δημιούργησε συλλεκτικό μενταγιόν χρυσό 18 Κ ως σύμβολο αιώνιας μνήμης και τιμής στην  ιδρύτριά του.

    Πρόκειται για διαχρονικό σχέδιο που αποτελεί αναπαράσταση του «Πολικού Αστέρα» (“Northern Star”), όπως και το φετινό γούρι τιυ Συλλόγου. Σχεδιάστηκε από την αντιπρόεδρο της Ελπίδας Μαριάννα Λαιμού (εγγονή της Μαριάννας Β Βαρδινογιάννη) και κατασκευάστηκε από το γνωστό κοσμηματοπωλείο SERKOS. Ακριβώς όπως και το φετινό γούρι του σωματείου. Εξάλλου, η ιδιοκτήτρια του κοσμηματοπωλείου Ταλίν Τζανικιάν παραμένει χρόνια στο πλευρό της Ελπίδας.

    Ο Πολικός Αστέρας συμβολίζει την παντοτινή πυξίδα αγάπης και ελπίδας που φωτίζει το δρόμο του ανθρώπου και οδηγεί τα βήματά του., «Το φωτεινό αστέρι που θα είναι για την ΕΛΠΙΔΑ η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και θα μας δείχνει το δρόμο της αγάπης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης», σημειώνει ο Σύλλογος για αυτήν την τόσο συναισθηματική δημιουργία.

    Το χρυσό συλλεκτικό μενταγιόν, διατίθεται σε περιορισμένα τεμάχια.

    Κάποια από αυτά έχουν ήδη δεσμευτεί από σημαντικές προσωπικότητες του εξωτερικού, προσωπικούς φίλους της αείμνηστης Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη.  

    Για την παραγγελία μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Σωματείου στο τηλέφωνο 210-7700009.

    Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

    Tα έσοδα από τις πωλήσεις του συλλεκτικού μενταγιόν θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου μας.



    ΣΧΟΛΙΑ