ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, την Τετάρτη 31 Μαρτίου και την Τετάρτη 7 Απριλίου (ώρες 11:00-13:00), εργαστήρι για ενήλικες με τίτλο «Εικόνες από τη ζωή του Διονύσιου Σολωμού και την εποχή του», με τη ζωγράφο Μάρια Μπαχά.
Με επίκεντρο σημαντικά στιγμιότυπα της ζωής και του έργου του Διονύσιου Σολωμού (1798-1857), οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με χειρόγραφα του μεγάλου ποιητή αλλά και την ατμόσφαιρα που περιβάλλει τα προεπαναστατικά και επαναστατικά χρόνια.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση [email protected], γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Οι 25 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι του ΠΙΟΠ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ- Κλιμακώνουν οι Ισραηλινοί που ήδη ελέγχουν το ανατολικό τμήμα της Πόλης
- Τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Γρεβενών – Καλαμπάκας
- Ταγιάνι: Στον ΟΗΕ θα στηρίξουμε με πεποίθηση τη δημιουργία παλαιστινιακού κράτους
- Nvidia: Επενδύει 5 δισ. δολάρια στην Intel – Χωρίς όμως συμφωνία για κατασκευή chip
