• Πολιτική

    Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θέλω να λάβω μέρος στο debate «με τα αγόρια» – Με βλέπει και στρίβει ο Τσίπρας

    • NewsRoom
    Κωνσταντοπούλου

    Ζωή Κωνσταντοπούλου


    Εκστρατεία για να λάβει συμμετοχή στο αυριανό debate «με τα αγόρια», όπως αποκάλεσε τους έξι πολιτικούς αρχηγούς, διεξάγει η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανακoνώνοντας ότι εντός της ημέρας πηγαίνει στο ΕΣΡ και θα κάνει ειδική παράσταση.

    Mιλώντας στον ΣΚΑΪ,  είπε πως θα καλέσει τον πρόεδρο του ΕΣΡ και το ΕΣΡ να παρέμβει στο debate για την εκπροσώπησή της. Παράλληλα, γνωστοποίησε ότι την Τετάρτη 10/05 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, ενώ έχει καλέσει τους δημοσιογράφους που θα συμμετάσχουν στο debate να τοποθετηθούν στο θέμα της γυναικείας παρουσίας, υπενθυμίζοντας ότι σε αυτό μετέχουν και τρεις γυναίκες δημοσιογράφοι, οι κ. Κοσιώνη, Ζαχαρέα και Τζίμα.

    «Πήγαν να μας κόψουν από τις εκλογές το λογισμικό της Singular Logic, προκαλώ και προσκαλώ να αποδεχθούν τη συμμετοχή μου στο debate», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    «Κάνω εκστρατεία για να συμμετάσχω στο debate. Αυτό που έχουν κανονίσει τα αγόρια για αύριο είναι να μιλήσουν μεταξύ τους. Κάνανε διακομματική επιτροπή μόνοι τους, έχουν κανονίσει τις ερωτήσεις, έχουν απαγορεύσει τους δημοσιογράφους να ρωτήσουν διαφορά πράγματα», συμπλήρωσε.

    Όπως υποστήριξε η κ. Κωνσταντοπούλου, «είμαι επικεφαλής στο πρώτο σε δύναμη εξωκοινοβουλευτικό κόμμα. Θεσμικά το debate προβλέπεται, εντάσσεται στον τηλεοπτικό διάλογο που προβλέπει η νομοθεσία για την ίση προβολή».

    Διαβάστε επίσης:

    Βαρουφάκης: Δεν φτιάξαμε το ΜέΡΑ25 για να γίνουμε υπουργοί του Τσίπρα



    ΣΧΟΛΙΑ