Πολιτική

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αν ο Πολάκης ήταν υπουργός Υγείας σήμερα, θα είχαμε πεθάνει όλοι»

  • NewsRoom
Κωνσταντοπούλου

Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής «Πλεύση Ελευθερίας»


«Αν ο Πολάκης ήταν υπουργός Υγείας θα είχαμε πεθάνει όλοι», υποστήριξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας πως ο κ. Πολάκης είναι αντιπροσωπευτική περίπτωση εκείνων που αποτελούν και συγκροτούν σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας ανέφερε πως είναι προκλητικό ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 στο όνομα όσων αντιστάθηκαν στη Χούντα «προσκαλούν σήμερα τους πολίτες να αγνοήσουν τα μέτρα για την πανδημία και να συμμετάσχουν στις πορείες» και χαρακτηρίζοντας εγκληματικό ότι τα συγκεκριμένα κόμματα παριστάνουν ότι αγωνίζονται ενώ δείχνουν αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή.

Η κ. Κωσνταντοπούλου κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι καταστρατήγησε το Σύνταγμα με τον πιο ακραίο τρόπο όσο ήταν στην κυβέρνηση και έκανε λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού και πολιτικής κεφαλαιοποίησης κάποιων ώστε να θολώσουν το μήνυμα του Πολυτεχνείου.

Η κα Κωνσταντοπούλου τόνισε επίσης ότι υπάρχει πρόβλημα με την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης καθώς κάποιοι προσπαθούν να την ελέγξουν και ανέφερε πως δικαστικοί λειτουργοί είναι πρόθυμοι να ελεγχθούν και διερωτήθηκε γιατί ο αρχηγός της Αστυνομίας εξέδωσε την εντολή για απαγόρευση των συναθροίσεων.


ΣΧΟΛΙΑ