ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προγραμματισμένη πτήση επιστροφής πολιτών τρίτων χωρών, η οποία αφορά στην απέλαση 40 υπηκόων Πακιστάν και 10 υπηκόων Γεωργίας, των οποίων τα αιτήματα διεθνούς προστασίας είχαν απορριφθεί τελεσίδικα, πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 15 Ιουλίου 2025, με διοργανώτρια την ΕΛΑΣ και υπό τον συντονισμό της FRONTEX.
Η Υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου προέβη στην εξέταση και διερεύνηση και των μεταγενέστερων αιτημάτων που υποβλήθηκαν το τελευταίο 48ωρο στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Αμυγδαλέζας.
«Η χώρα μας συνεχίζει να εφαρμόζει μία αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική παρέχοντας άσυλο μόνο σε όσους πραγματικά δικαιούνται», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου και προστίθεται: «Για τους υπόλοιπους μόνη διέξοδος είναι η επιλογή του επαναπατρισμού ή της κράτησης».
Διαβάστε επίσης
Νικόλας Πατέρας: Αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση του Ιερού Ναού του Αγ. Νικολάου στις Οινούσσες
ΕΕ: Απειλεί με αναστολή της άρσης βίζας για τη Γεωργία λόγω δημοκρατικής οπισθοδρόμησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι πραγματικά συμβαίνει στην Γροιλανδία
- Πρεμιέρα Πιερρακάκη στο τιμόνι του Eurogroup – Η «εξίσωση» με τους 6 υποψήφιους για την ΕΚΤ και οι απειλές Τραμπ για νέους δασμούς λόγω Γροιλανδίας
- Μαρία Καρυστιανού: Aγιαστούρα και πολιτική
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Optima, Aegean, Lamda, OΠΑΠ, Profile, Fourlis