ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας και ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος θα παραστούν αύριο στις 12:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης για την τελετή υπογραφής τής σύμβασης για το πρόγραμμα «Θώραξ» (THORAX) που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Ανάπτυξης με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Το πρόγραμμα THORAX (Trellis Holistic & Hybrid Operational Ruggedized Autonomous eXemplary) θα βελτιώσει τις επιχειρησιακές διαδικασίες στους τομείς της ασφάλειας, της Άμυνας και της διαχείρισης κρίσεων μέσω ενός νέου, εξελίξιμου, ολιστικού και υβριδικού επιχειρησιακού συστήματος.
Το πρόγραμμα έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Ειδικότερα, το πρόγραμμα ΤΗORAX αφορά στην ενσωμάτωση σύγχρονων πληροφοριακών συστημάτων και τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος πληροφόρησης βασισμένο σε τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και MML (Machine-to-Machine Learning).
Διαβάστε επίσης
Βενιζέλος για Τριαντόπουλο: Πρωτοφανής καταστρατήγηση του Συντάγματος
Σβίγκου: Ο Μητσοτάκης φοβάται την αποκάλυψη της αλήθειας
Θ. Κοντογεώργης: Πέντε άξονες για την περιφερειακή συνοχή και σύγκλιση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Christina O: Το πλωτό παλάτι του Ωνάση — Ιστορίες, θρύλοι και αναβιώσεις
- Γιατί βούτηξαν ΟΠΑΠ και τράπεζες, όλο το hot παρασκήνιο με την Metlen, o καπνός στο ΕΒΕΑ, η έκπληξη του Μάκη Σκλαβενίτη, που πήγε ο Παμπούκης, οι νέες business του Βαφειά και ένα QUIZ για το διαζύγιο επιχειρηματία
- Κωστέας – Γείτονας: Πώς θα είναι το πρώτο ιδιωτικό σχολείο που ανοίγει στο Ελληνικό το 2028
- Ο κλάδος των 1,7 τρισ. που απευθύνεται σε γυναίκες και κυβερνάται από άντρες δεν ξέρει τι θέλει
