• Πολιτική

    «Ξεσπαθώνει» κατά Μπίστη, Κούλογλου και Φίλη ο Πολάκης: «Στο σπίτι όλοι καλά;»

    • NewsRoom
    Παύλος Πολάκης

    Παύλος Πολάκης


    Εσωκομματική κόντρα ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη να απαντά σε Φίλη, Κούλογλου και Μπίστη, μετά την τοποθέτησή του σε εμφυλιοπολεμικούς τόνους την Τρίτη στην Βουλή.

    Νίκος Μπίστης, Στέλιος Κούλογλου και Νίκος Φίλης ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν στα όσα είπε στην Βουλή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκείνος έσπευσε να τους απαντήσει με ανάρτησή του στο Facebook.

    Πίσω από μία τόσο αιχμηρή ανάρτηση, πάντως, που ελάχιστη πολιτική ουσία εμπεριείχε, θα μπορούσε κανείς να «δει» και εσωκομματικές διαφωνίες, οι οποίες βγήκαν στο προσκήνιο.

    Μπίστης, Κούλογλου και Φίλης διαφώνησαν με τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο Παύλος Πολάκης για στελέχη της ΝΔ, χαρακτηρίζοντάς τα «μαυραγορίτες» και «δωσίλογους», ενώ στην πολιτική αυτή διαφωνία που εξέφρασαν τα τρία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, απάντησε με ειρωνεία και προσωπική επίθεση.

    Ο κ. Πολάκης έγραψε στο Facebook:

    «Επειδή όλη τη μερα έτρεχα και μόνο τώρα τα ειδα!!! Προς Φίλη, Κουλογλου, Μπίστη: Σύντροφοι, ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ; Χαιρετίσματα και χρόνια πολλά!

    ΥΓ. Με τετοιες δηλωσεις από μεριας σας, ούτε εγώ κονταίνω, αλλά προπαντός ούτε εσείς ψηλώνετε. Ασχοληθειτε με το Μητσοτακη και τη συμμορία που ληστεύει τον τόπο και τον λαό .Οι «ευαισθησίες» σας αφορούν ελάχιστα οικοδομικά τετράγωνα …
    Καλό ξημέρωμα,έχω χειρουργειο αύριο !»

    Επειδή όλη τη μερα έτρεχα και μόνο τώρα τα ειδα!!!
    Προς Φίλη,Κουλογλου,Μπίστη:

    Σύντροφοι,ΣΠΙΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ;
    Χαιρετίσματα…

    Posted by Παυλος Πολακης on Wednesday, 31 March 2021

    Διαβάστε ακόμη:

    «Αδειάζει» τον Πολάκη ο Νίκος Φίλης: Εκτός πραγματικότητας οι αναφορές για μαυραγορίτες και δοσιλόγους

    Βουλή: «Πόλεμος» Πολάκη – ΝΔ για «δωσίλογους» και «μαυραγορίτες» – Να «αποκηρύξει» ο Τσίπρας ζητά η ΝΔ



    ΣΧΟΛΙΑ