ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για σκάνδαλο πολλών δεκάδων δισεκατομμυρίων σχετικά με την υπόθεση της Novartis, έκανε λόγο ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, μιλώντας στην ΕΡΤ1.
Γίνεται σοβαρή προσπάθεια θεσμικής διερεύνησης στον τομέα της Υγείας, για πρώτη φορά υπάρχει ένα μέτωπο ενάντια στη διαφθορά στον τομέα της υγείας τόνισε ο κ. Ξανθός για να επισημάνει ότι την υπόθεση ανέδειξαν οι αμερικανικές δικαστικές Αρχές με εμπλοκή μάλιστα και του FBI.
Δεν υπάρχει καμιά πολιτική δίωξη, ανέφερε ο υπουργός.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θύελλα στην πολιτική σκηνή: Οργισμένη αντίδραση της ΝΔ για την υπόθεση Novartis
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γεωργιάδης για υπόθεση Novartis: Θα καταθέσω μήνυση κατά Παπαγγελόπουλου – Τουλουπάκη
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι απαντά η ΕΡΤ για το «γιαούρτωμα Σαμαρά» στο συλλαλητήριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης εξελέγη νέος Γραμματέας της ΝΔ – «Η μάχη έχει ήδη ξεκινήσει»
- Παπασταύρου: Ελλάδα και Κύπρος στρατηγικός κόμβος στη νέα ενεργειακή αρχιτεκτονική της Ευρώπης
- SpaceX IPO: «Μάχη» αραβικών κρατικών funds για μερίδιο στην εταιρεία του Έλον Μασκ
- Μιανμάρ: Νεκρός εντοπίστηκε αμερικανός διπλωμάτης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.