ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Spiegel: Αποκάλυψε το παρασκήνιο δημοσίευσης του άρθρου του Ίλον Μάσκ υπέρ της ακροδεξιάς AfD – Παραιτήσεις και διαμαρτυρίες
Το 52% των Γερμανών πολιτών θεωρούν ένα νέο μεγάλο συνασπισμό μεταξύ Σοσιαλδημοκρατών (SPD) και Χριστιανοδημοκρατών (CDU/CSU) κακή έως ελάχιστα καλή λύση και το 40 % την θεωρεί από καλή έως πολύ καλή, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ινσιτούτου Dimap, η οποία διεξήχθη για λογαριασμό της κυριακάτικης «Welt».
Πιο συγκεκριμένα οι ψηφοφόροι του SPD την απορρίπτουν σε ποσοστό 60% και την εγκρίνει το 37%, ενώ αντίθετα οι ψηφοφόροι της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU/ CSU) την εγκρίνουν σε ποσοστό 67% και την απορρίπτει μόνο το 30%.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γερμανία: «Ναι» από Σουλτς στην πρόταση Μακρόν για Ευρωπαίο Υπουργό Οικονομικών
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφωνία για τον «μεγάλο» συνασπισμό στη Γερμανία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιερρακάκης: Νέο πακέτο για το ιδιωτικό χρέος και εκλογές την άνοιξη του 2027
- Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία τη Δευτέρα, διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση της ΕΜΥ
- ΗΠΑ – Ιράν κοντά σε συμφωνία: Πυρηνικές δεσμεύσεις, Ορμούζ και άρση κυρώσεων στο τραπέζι
- Πιερία: Λουόμενος εντόπισε πιθανή παλιά νάρκη κοντά στην ακτή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.