ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την άρση της ασυλίας των βουλευτών Λευτέρη Αυγενάκη για το επεισόδιο με υπάλληλο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» τον Ιούλιο του 2024 και Νίκου Παπαδόπουλου για το περιστατικό στην Εθνική Πινακοθήκη τον Μάρτιο του 2025 εισηγείται στην Ολομέλεια της Βουλής η κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας.
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασή της, ο βουλευτής της ΝΔ Λ. Αυγενάκης κατέθεσε υπόμνημα με το οποίο αιτήθηκε ο ίδιος την άρση της ασυλίας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή αποφάσισε «ομοφώνως» την άρση της ασυλίας του κ. Αυγενάκη, ενώ για την άρση της ασυλίας του προερχόμενου από την ΚΟ της «Νίκης», ανεξάρτητου βουλευτή, Ν. Παπαδόπουλου, αποφάσισε «κατά πλειοψηφία».
Την τελική απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια της Βουλής, πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.
Διαβάστε επίσης:
FT: Ο Τραμπ ρώτησε τον Ζελένσκι αν η Ουκρανία μπορεί να πλήξει τη Μόσχα
Ζαχαράκη: Στα 182,1 ευρώ πλέον ο προϋπολογισμός για το «Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σε «γκρίζα ζώνη» η Ιατρική Ακριβείας: Πού βρισκόμαστε με τους βιοδείκτες, η αγωνία των ασθενών
- NBA Europe: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε – Επενδυτές, δισεκατομμύρια και η μάχη με την EuroLeague
- Kapopoulos Fine Arts x Mandarin Oriental, Costa Navarino: Η τέχνη της μεταμόρφωσης είναι εδώ
- Αυτοί είναι οι πανίσχυροι Έλληνες εφοπλιστές και οι ναυτιλιακές οικογένειες με πλοία που η αξία τους υπερβαίνουν τα 1,5 δισ. δολάρια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.