ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυβερνητικές πηγές εναντίον Τσίπρα: Πολιτικό βαρέλι χωρίς πάτο το rebranding – Ας καλέσει τον Κοντονή μόλις ηρεμήσει
Ιδιαίτερα τεταμένη είναι η κατάσταση στο Πισοδέρι Φλώρινας, όπου από τις 11 το πρωί είναι σε εξέλιξη συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό. Οι εντάσεις ανάμεσα στους διαδηλωτές και την αστυνομία δεν άργησαν να σημειωθούν. Αρχικά, μια ομάδα πολιτών, ανάμεσά τους και ακροδεξιοί, προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τις δυνάμεις να αντιδρούν άμεσα. Αντικείμενα και πέτρες εκσφεδονίστηκαν από την πλευρά των πολιτών, με την αστυνομία να απαντά κάνοντας χρήση χημικών.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για οκτώ τραυματίες, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες, οι αστυνομικοί έχουν κάνει χρήση χημικών σε γυναίκες και παιδιά.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν περίπου 10.000 άνθρωποι από όλη την Ελλάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπογράφηκε η συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ για το ονοματολογικό – «Μακεδόνες» αποκάλεσε τον λαό του ο Σκοπιανός πρωθυπουργός (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Die Zeit: Μόνο η Ελλάδα διατηρεί σκέτο το όνομα Μακεδονία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεσπά η Κορακάκη για τη συμφωνία: Τελικά πωλούνται καθόλου δημοκρατικά, χωρίς λαϊκή εντολή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πέτρος Παναγιωτίδης: Κατέχει πλέον το 41% των μετοχών της Marlow Navigation
- Αγγελική Φράγκου: Εκτόξευση κερδών για τη Navios Partners – Επενδύσεις 703 εκατ. δολ. σε νεότευκτα πλοία
- Φυσικό αέριο: Άνοδος στα 93 ευρώ με φόντο το αδιέξοδο στα Στενά του Ορμούζ
- Χατζηδάκης για το αεροδρόμιο Χίου: Δεσμεύσεις για το χρονοδιάγραμμα των έργων, την ακτοπλοϊκή σύνδεση και την υγειονομική κάλυψη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.