• Πολιτική

    Νοτοπούλου: «Έχω εργαστεί ως γραμματέας, πωλήτρια και ψυχολόγος»

    • NewsRoom


    Για τις επιθέσεις που δέχεται μετά την υπουργοποίησή της μίλησε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ, η  νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

    «Γνωρίζουμε και τους χυδαίους τρόπους που επιλέγουν κάποιοι να πολιτεύονται και τη λάσπη που χρησιμοποιούν. Δεν ήταν μια προσωπική επίθεση. Ήταν μια επίθεση στην κυβέρνηση και, πρωτίστως, απέναντι στους νέους και ιδιαίτερα στις γυναίκες. Είναι πολιτικό και ακροδεξιό να επιτίθεσαι σε κάποιον επειδή είναι γυναίκα ή είναι νέος», τόνισε η κ. Νοτοπούλου, ενώ εκτίμησε πως υπάρχει «πολιτικό υπόβαθρο» πίσω από αυτές τις επιθέσεις.

    Αναφορικά με τη μέχρι τώρα διαδρομή της είπε ότι είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ από το 2010 και τον γνώρισε ως φοιτήτρια στο Τμήμα Ψυχολογίας. Ανέπτυξε δράση μέσα από τα κινήματα αλληλεγγύης και στήριξε τη χώρα στο εξωτερικό, την Αυστρία και τη Γερμανία τον δύσκολο καιρό των μνημονίων και της ανθρωπιστικής κρίσης, ενώ ασχολήθηκε και με το μεταναστευτικό που ήταν και θέμα του μεταπτυχιακού της στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

    Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010 ήταν υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Έχει εργαστεί ως γραμματέας, πωλήτρια, έκανε μαθήματα Αγγλικών, αργότερα ως ψυχολόγος και στο περίπτερο τουριστικής προβολής του Δήμου Θεσσαλονίκης.

    Κλείνοντας τη συνέντευξη δήλωσε ότι «η κυβέρνηση έκανε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει την ελληνική κοινωνία όρθια».

    «Εστιάσαμε στην εργασία, την υγεία και την κοινωνική δικαιοσύνη», ανέφερε, ενώ για τις δημοτικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη είπε ότι το μεγάλο στοίχημα είναι η συγκρότηση του δημοκρατικού μετώπου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άρθρο παρέμβαση: Εκκωφαντική σιωπή μετά την αποκάλυψη του mononews για το διορισμό της μητέρας Νοτοπούλου στο Δημόσιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος από το δημοσίευμα του mononews: O ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της Νοτοπούλου, «στεκόμαστε στο πλευρό της συντρόφισσας»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκάλυψη για την Κατερίνα Νοτοπούλου: Διόρισε την μητέρα της στο Δημόσιο



    ΣΧΟΛΙΑ