ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα χαμόγελα του Κυριάκου και τι θα λένε οι δημοσκοπήσεις, Πιέρ και Πετραλιάς οι νέοι αρχιτέκτονες, σε Intralot και ΕΛΠΕ η προσοχή, ο ΚΜ και η Credia, οι απαιτήσεις της νεαρής του shipowner και το πάρτι του Roussev
Επιβεβλημένη λόγω των τρεχουσών συνθηκών που δημιουργεί η πανδημία χαρακτήρισε ο Απόστολος Βεσυρόπουλος την παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2021 κατά δύο μήνες και τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία.
«Η κυβέρνηση έχει πλήρη αντίληψη και συναίσθηση των δυσκολιών, αλλά και των ιδιαίτερων συνθηκών, που έχει δημιουργήσει η πανδημία. Η παράταση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας είναι επιβεβλημένη, για να διευκολύνει τους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα σε όλους να εκπληρώσουν αυτή την υποχρέωση», επισημαίνει ο υφυπουργός Οικονομικών.
Το υπουργείο Οικονομικών τονίζει ότι δεν θα υπάρξει νέα παράταση και η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας πρέπει να γίνει έως τις 26 Φεβρουαρίου 2021.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Επιταχύνει τις εξαγωγές πετρελαίου μέσω Αρκτικής – Παρακάμπτει την απειλή των Χούθι
- Attica Group: Παράνομη και καταχρηστική η στάση εργασίας στο «Αριάδνη»
- Bitcoin: Σε χαμηλό 10 ημερών προς τα 63.000 δολάρια
- Μητσοτάκης από νοσοκομείο Λέρου: Ολοκληρώνουμε τη μεγαλύτερη παρέμβαση στις υποδομές του ΕΣΥ από συστάσεως του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.