ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βέλγιο: Ο αδελφός του βασιλιά Φελίπε, πρίγκιπας Λοράν, παραδέχθηκε πως συνάντησε 2 φορές τον Επστάιν
Το Βέλγιο θα ανοίξει από τις 15 Ιουνίου τα σύνορά του με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις τέσσερις χώρες του χώρου Σένγκεν που δεν ανήκουν στην ΕΕ, ανακοίνωσε σήμερα η πρωθυπουργός Σοφί Βιλμές.
Η πρωθυπουργός συνέστησε πάντως σε όσους προτίθενται να ταξιδέψουν να βεβαιωθούν προηγουμένως ότι αυτό είναι εφικτό, δεδομένου ότι «κάθε χώρα αποφασίζει μόνη της για το άνοιγμα των συνόρων της», υπό τους όρους που κρίνει εκείνη.
Από τις 8 Ιουνίου θα επαναλειτουργήσουν στο Βέλγιο σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των καφέ και των μπαρ, όμως θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται το μέτρο τήρησης των αποστάσεων. Οι πολιτιστικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστοί μέχρι την 1η Ιουλίου, οπότε κινηματογράφοι, θέατρα και άλλοι χώροι εκδηλώσεων μπορούν να ξανανοίξουν αλλά θα δέχονται μέχρι 200 θεατές, το πολύ.
«Από τις 8 Ιουνίου όλα θα επιτρέπονται, με κάποιες εξαιρέσεις», είπε η Βιλμές στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση των μεταφορών
- Τραμπ για Όρμπαν: «Δεν θα αφήσει ποτέ τον λαό της Ουγγαρίας»
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος προς «επαγγελματίες» προστάτες: Οι Λιμενικοί σώζουν ζωές – Στηρίζουμε τους συναδέλφους μας
- Τραμπ: Ζητά νέα, βελτιωμένη πυρηνική συμφωνία αντί της παράτασης της New START
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.