ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Η μεγάλη νίκη της ΝΔ δίνει ξεκάθαρο μήνυμα για αυτοδύναμη κυβέρνηση και δεύτερη τετραετία”, τόνισε ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης.
Όπως επεσήμανε ο κ. Κορκίδης “η απλή αναλογική απαιτεί συνεργασίες κομμάτων που, όμως, προεκλογικά, οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν αποκλείσει, επιβεβαιώνοντας πως ούτε οι πολιτικοί, ούτε οι πολίτες είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο εκλογικό σύστημα. Τα αποτελέσματα των εκλογών επιβεβαίωσαν εμφατικά ποιον θέλουν οι Έλληνες να κυβερνήσει τη χώρα και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο σχηματισμός μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης της ΝΔ θα πρέπει να περιμένει τα διαδικαστικά των δεύτερων εκλογών με το σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής, που αρμόζει καλύτερα στα ελληνικά δεδομένα. Όσο για την αγορά, ψήφισε, για άλλη μια τετραετία, πολιτική σταθερότητα και συνέχεια της οικονομικής ανάπτυξης”.
Διαβάστε επίσης:
Κορκίδης: Η οικονομία θα κρίνει τις εκλογές και οι εκλογές την οικονομία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δεν έχει τέλος η διένεξη ΒΒC με τον πρόεδρο Τραμπ – Το χρονοδιάγραμμα της σύγκρουσης που οδήγησε στην αγωγή των 5 δισ.
- Επέτειος Πολυτεχνείου: Ποιοί σταθμοί του Μετρό κλείνουν αύριο από τις 2 το μεσημέρι
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε Τασούλα: Ευχαριστούμε την Ελλάδα για την ακλόνητη στήριξη (live)
- Σδούκου: «Iδιαίτερα σημαντική» η σημερινή επίσκεψη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Αθήνα