• Πολιτική

  Βασίλης Κεγκέρογλου: Γνωρίζουμε το πραγματικό όνομα της «Κελέση», το έχει αποκαλύψει η Τουλουπάκη

  • NewsRoom

  Βασίλης Κεγκέρογλου


  Το Κίνημα Αλλαγής θα αξιοποιήσει στην πορισματική του θέση την απάντηση της «Αικατερίνης Κελέση» πως δεν γνωρίζει πολιτικά πρόσωπα, ανέφερε ο βουλευτής Βασίλης Κεγκερογλου, αποχωρώντας από τη ΓΑΔΑ.

  «Εξετάσαμε την κ. Κελέση η οποία στην ερώτησή μου αν γνωρίζει πολιτικά πρόσωπα, αν τα έχει δει από κοντά, αν έχει συναντηθεί με πολιτικά πρόσωπα, αν έχει συναλλαγές με πολιτικά πρόσωπα, είπε ότι δεν έχει συναντηθεί με πολιτικά πρόσωπα και δεν θέλει να έχει σχέση με πολιτικά πρόσωπα. Αυτή είναι για εμάς μια ουσιώδης απάντηση που θα αξιολογηθεί στην πορισματική μας θέση», επισήμανε ο κ.  Κεγκέρογλου.

  «Η πιο κρίσιμη ερώτηση που ούτε αυτή την συγκίνησε ήταν πως ένιωσε όταν είδε στο βήμα της Βουλής δακρυσμένο τον κ. Πικραμμένο να είναι κατηγορούμενος από την ψευδορκία της. Εκείνη δεν απάντησε», ανέφερε ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

  Μάλιστα,  αναρωτήθηκε σε ποιες καταθέσεις εμμένει η «Αικατερίνη Κελέση» διότι όπως ανέφερε αυτές «είναι αντιφατικές μεταξύ τους».

  Ο βουλευτής φέρεται να ανέφερε στην «Αικατερίνη Κελέση»: «Γνωρίζω την ταυτότητά σας αλλά δεν θα την αποκαλύψω. Η κ. Τουλουπάκη που σας διαβεβαίωσε όμως ότι θα σας προστατεύσει, έχει αποκαλύψει την ταυτότητά σας. Το ονοματεπώνυμο σας περιλαμβάνεται σε τρία έγγραφα, ένα του FBI, ένα εταιρικό έγγραφο και ένα έγγραφο που υπογράφει η ίδια η Εισαγγελέας Διαφθοράς και αναφέρει ότι γνωρίζατε εσείς, με το ονοματεπώνυμό σας, όλο το σχέδιο δωροδοκιών», είπε ο Βασίλης Κεγκέρογλου και συνέχισε: «Τα θέλετε τα έγγραφα να σας τα δώσω; Αν τα θέλετε ρωτήστε τον νομικό σας σύμβουλο να σας τα δώσουμε».  ΣΧΟΛΙΑ