ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι εξαγορές του Μυλωνά, το νέο στοίχημα του Μυτιληναίου, ΓΕΚ και ΜΟΗ στον MSCI, τι κάνουν Λάτση και Χατζηπατέρας, ο ανασχηματισμός και το μήνυμα του ΚΜ, η Ολγα Κ. στο θέατρο με Jaguar και το νέο ξενοδοχείο του Πανά
«Προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το πρωί πραγματοποίησε επίσκεψη στο Άργος.
«Ενώ η κυβέρνηση οι υπουργοί της και ο ίδιος ο πρωθυπουργός ασχολούνται με την τοξικότητα και τον διχασμό, γιατί δεν έχουν επιχειρήματα και δεν έχουν απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, δεν νιώθουν τα προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες, εμείς θέλουμε να είμαστε μέσα στους πολίτες για να ψάχνουμε να βρούμε λύσεις και απαντήσεις στα μεγάλα τους προβλήματα», ανέφερε στην δήλωσή του ο κ. Τσίπρας.
Συνεχίζοντας ανέφερε: «Η ακρίβεια έχει μετατρέψει την καθημερινότητα σε ένα Γολγοθά, το εισόδημα δεν βγαίνει μετά την τρίτη εβδομάδα του μήνα, το αίσθημα ανασφάλειας αβεβαιότητας κυριαρχεί για την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας. Το διακύβευμα των εκλογών δεν είναι ποιο κόμμα θα κερδίσει, αλλά ποια μέρα θα μας ξημερώσει. Εάν θα συνεχίζουμε να βουλιάζουμε ή θα αλλάξουμε και προϋπόθεση της πολιτικής αλλαγής είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό και εμείς λέμε ξεκάθαρα ότι η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση».
Ακολούθως εξήγησε ότι πολιτική αλλαγή και προοδευτική κυβέρνηση σημαίνει από την επόμενη μέρα «ένα σχέδιο ώστε να έχουμε αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, ισχυρό και αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος δίπλα στον πολίτη, ένα νέο σύστημα υγείας με ασφάλεια και προστασία για όλους και με περισσότερη δικαιοσύνη».
Κλείνοντας υπογράμμισε «δικαιοσύνη παντού, αυτό είναι το σύνθημά μας αυτό είναι το όραμα μας και θα το κάνουμε πράξη με την ψήφο των πολιτών».
Ο κ. Τσίπρας έκανε βόλτα στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης και μίλησε με πολίτες και εμπόρους και άκουσε τα προβλήματά τους. Οι εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου του επισήμαναν ότι ακόμη και στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης η κίνηση είναι μειωμένη και αυτό τους δημιουργεί πρόβλημα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους.
Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισκέφθηκε εργοστάσιο κατασκευής Ηλιακών θερμοσιφώνων, ενώ στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει Ανοιχτή Ομιλία στην Καλαμάτα.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.