ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε πανικό βρίσκονται οι κάτοικοι στην Μάνδρα, καθώς λίγο πριν τις 10 το πρωί ξεκίνησε καταρρακτώδης βροχή και μέσα σε λίγα λεπτά πλημμύρισε και πάλι η οδός Κοτοπούλη.
Πρόκειται για τον δρόμο που χθες ήταν ένα λασπωμένο ποτάμι, που εισέβαλε σε σπίτια και επιχειρήσεις, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μια ηλικιωμένη γυναίκα που δεν μπόρεσε να βγει από το σπίτι της.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Μητέρα φοβάμαι, πνιγόμαστε»: Τα σπαρακτικά τελευταία λόγια 36χρονου που έχασε τη ζωή του στη Μάνδρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι σοροί δύο ατόμων εντοπίστηκαν στις θαλάσσιες περιοχές Ελευσίνας και ΕΛΠΕ Ασπροπύργου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρήνος για τους 15 νεκρούς στη Μάνδρα – Αναγνωρίστηκαν τα πρώτα θύματα (pics)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.