ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταση στην Βουλή μεταξύ Μαρινάκη – Τζανακόπουλου για το Alitheia Forum – «Ήσασταν στην κυβέρνηση που έχει πάει δημοσιογράφους στο αυτόφωρο»
Ολοκληρώνεται απόψε στη Βουλή η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Στο βήμα ανεβαίνουν βουλευτές και υπουργοί, ενώ θα ακολουθήσουν και οι δευτερολογίες των πολιτικών αρχηγών. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Μεταξύ των υπουργών που θα λάβουν τον λόγο με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του νέου υπ. Οικονομικών, Χρ. Σταϊκούρας, καθώς και του υπ. Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κ. Χατζηδάκη ο οποίος θα παρουσιάσει το σχέδιο για τη σωτηρία της ΔΕΗ.
Δείτε το live
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.