ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο εν δυνάμει πρωθυπουργός Ανδρουλάκης και τα κρατικά ενοίκια των 1,2 εκατ., η αντεπίθεση του Μυτιληναίου, το νέο deal της Βρεττού, το treble του Περιστέρη, ο Στάσσης και το ράλι της ΔΕΗ και ο Ηλίανθος του Λαλαούνη
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στο περιθώριο της 79ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.
Την τριμερή σύνοδο απασχόλησαν οι διεθνείς και περιφερειακές εξελίξεις, ιδιαίτερα η κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Χριστοδουλίδης ενημέρωσαν τον Εμανουέλ Μακρόν για την πρόοδο του έργου κοινού ευρωπαϊκού και γαλλικού ενδιαφέροντος Great Sea Interconnector.
Συζητήθηκε ακόμη η ατζέντα της συνάντησης της MED9 της 11ης Οκτωβρίου, που θα διεξαχθεί στην Πάφο.
(*) Σήμερα ο Κυρ. Μητσοτάκης θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας σε επενδυτικά funds κολοσσούς, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.
Διαβάστε επίσης
Σταϊκούρας: Το σχέδιο για την ανάταξη των ελληνικών σιδηροδρόμων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μέση Ανατολή: Νέα αμερικανικά πλήγματα κατά του Ιράν
- Αποκλειστικό: Σημαντική εξέλιξη για το Κυπριακό, οι «γκρινιάρηδες» του ανασχηματισμού, η επανεκκίνηση της ΝΔ και το γούρι του ΚΜ
- ΠΕΦ: Ώρα αποφάσεων για την Ευρώπη – Τα διδάγματα από το ελληνικό μοντέλο και τα 3 διλήμματα
- La Folie: H νέα έμπνευση του Christian Louboutin
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.