• Διεθνής πολιτική

    Τραμπ: Μην φοβάστε τον κορονοϊό – Αισθάνομαι καλύτερα απ’ ό,τι πριν 20 χρόνια

    • NewsRoom
    Ντόναλντ Τραμπ

    Ντόναλντ Τραμπ


    Το κρεσέντο αναρτήσεων στο Τwitter συνέχισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μέσω των οποίων πληροφορεί τους χρήστες για την πορεία ανάρρωσής του από τον κορονοϊό.

    Πριν λίγο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε γνωστό ότι μετά από σχεδόν τρεις ημέρες νοσηλείας σε στρατιωτικό νοσοκομείο, ετοιμάζεται να πάρει εξιτήριο. Μάλιστα στο tweet του έκανε ένα σχόλιο αρκετά προκλητικό, λέγοντας ότι μετά την περιπέτεια που πέρασε, αισθάνεται καλύτερα απ’ ότι 20 χρόνια πριν.

    «Θα φύγω από το μεγάλο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed σήμερα στις 6:30 μ.μ. Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε την Covid. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, κάτω από τη διοίκηση του Τραμπ, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό, τι πριν από 20 χρόνια!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος είχε μεταφερθεί με ελικόπτερο από τον Λευκό Οίκο στο στρατιωτικό νοσοκομείο Walter Reed την Παρασκευή. Όπως διέρρευσε και παραδέχθηκαν στη συνέχεια οι γιατροί, παρουσίαζε πυρετό, δύσπνοια και υποστηριζόταν από συσκευή παροχής οξυγόνου.

    Ένα 24ωρο μετά, το Σάββατο, παρουσίασε σαφή βελτίωση στην υγεία του, καθώς μπορούσε να λειτουργεί δίχως την υποστήριξη οξυγόνου. Ωστόσο, παρέμενε σε κατάσταση εξάντλησης και οι γιατροί του παρείχαν δυνατά κοκτέιλ φαρμάκων, τα οποία φαίνεται πως δρουν ενάντια στον νέο κορωνοϊό, αν και δεν έχουν πάρει έγκριση από την Επιτροπή Φαρμάκων.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ