ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τραγικό θάνατο βρήκε οδηγός, το βράδυ της Τετάρτης, στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας, μετά από σύγκρουση με προπορευόμενη νταλίκα.
Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 6:00′ το απόγευμα στο ρεύμα προς Λαμία, λίγα μέτρα μετά την γέφυρα του Μαρτίνου.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός μιας μαύρης BMW, η οποία είχε βουλγάρικες πινακίδες, βρήκε στο πίσω μέρος προπορευόμενης νταλίκας και στη συνέχεια προσέκρουσε με δύναμη στο στηθαίο.
Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθεί επί τόπου ο οδηγός της μαύρης BMW που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.
Χρειάστηκε η παρέμβαση των Πυροσβεστών του Κλιμακίου Αταλάντης για να κοπούν οι λαμαρίνες του αυτοκινήτου μαι να απεγκλωβιστεί η σωρός του άτυχου οδηγού.
Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι Βουλγαρικής υπηκοότητας.
Την προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα ενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.
Πηγή:lamiareport.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση Novartis: Προανακριτική και για τα δέκα πρόσωπα αποφάσισε η Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νηρέας – Σελόντα: Το «κούρεμα» διχάζει τις τράπεζες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λευκός Οίκος: Θέτει συγκεκριμένα κριτήρια εισαγωγής ξένων φοιτητών σε αμερικανικά κολέγια
- Universal και Warner κοντά στην επίτευξη συμφωνιών για την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ)
- Καιρός: Συναγερμός για την 48ωρη κακοκαιρία – Πού θα ρίξει βροχές και χαλάζι
- Πράσινα τιμολόγια Οκτωβρίου: Το φθηνότερο από τη ΔΕΗ με 12,9 λεπτά/κιλοβατώρα- Οι τιμές όλων των παρόχων
