ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εκλήθη ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα, Μιχάλης Διάμεσης, προκειμένου να παρέχει εξηγήσεις.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu, ο Έλληνας πρέσβης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις σχετικά με «παραβιάσεις των τουρκικών χωρικών υδάτων, αλλά και την κράτηση δημοσιογράφων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.
Νωρίτερα, το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών είχε καλέσει τον Τούρκο πρέσβη στην Αθήνα για εξηγήσεις σχετικά με την προσπάθεια πλοίου της τουρκικής ακτοφυλακής να εμβολίσει πλοίο του ελληνικού λιμενικού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Επενδύει στο επαναπατριsμό των Ελλήνων – Η κοινότητα Ithacans
- Νίκος Χαρδαλιάς: «Η προστασία των πολιτών και των φυσικών πόρων της Αττικής αποτελεί για εμάς αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα»
- Μητσοτάκης για τελικό μπάσκετ: «Να κερδίσει ο καλύτερος, αφήνοντας οριστικά πίσω μας τον κακό μας εαυτό»
- Κολομβία: Επίθεση με έξι πυροβολισμούς δέχτηκε ο 39χρονος υποψήφιος πρόεδρος Μιγκέλ Ουρίμπε
