ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τουρκία προχώρησε σε μπαράζ παραβάσεων στο Αιγαίο και παραβιάσεων FIR Αθηνών την Πέμπτη 5 Μαρτίου.
Επτά αεροσκάφη, δύο ζεύγη μαχητικών F-16, ένα ATR-72, ένα CN-235 και ένα UAV έκαναν 8 παραβάσεις και 8 παραβιάσεις του FIR Αθηνών στο Βορειοανατολικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Δύο παραβάσεις έγιναν από το ζεύγος των μαχητικών αεροσκαφών, μία από το ATR-72, μία από το UAV και 4 από το CN-235.
Επίσης έγιναν δύο παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου από τα F-16 και 6 από το ATR-72.
Όλα τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Διαβάστε επίσης:
Μητσοτάκης: Τηλεφωνική επικοινωνία με Αλ Σίσι για τις εξελίξεις στα μέτωπα της Μέσης Ανατολής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρυσός: Επιστρέφουν οι αγοραστές μετά την εκεχειρία Ισραήλ-Λιβάνου
- Διαφάνεια στους μισθούς, πρόστιμα και αποζημιώσεις – Τι αλλάζει με το νέο πλαίσιο για την ίση αμοιβή ανδρών και γυναικών
- Παπασταύρου: Η Ελλάδα στηρίζει το OceanEye της ΕΕ για την προστασία των θαλασσών
- Συνταγματική αναθεώρηση: Οι 3 παρεμβάσεις που φέρνει η πρόταση της ΝΔ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.