ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τουρκικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον να αφεθεί ελεύθερος από την κατ’ οίκον κράτησή του και να αρθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του έχει επιβληθεί, αλλά για την υπόθεσή του μένει να αποφασίσει τώρα ανώτερο δικαστήριο, δήλωσε σήμερα στο Reuters ο δικηγόρος του.
Ο Αμερικανός πάστορας βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες περί τρομοκρατίας. Η υπόθεσή του είναι στο επίκεντρο της διπλωματικής κρίσης μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ, που έχει οδηγήσει σε ελεύθερη πτώση την τουρκική λίρα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προειδοποίηση ΗΠΑ σε Τουρκία: Αν δεν ελευθερωθεί ο Αμερικανός πάστορας, έρχονται μεγαλύτερες οικονομικές πιέσεις
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν κάνει πίσω ο Ερντογάν. Αύξησε τους δασμούς στα αμερικανικά προιόντα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μαίνεται ο οικονομικός πόλεμος: Θα μποϊκοτάρουμε τα iPhone, λέει ο Ερντογάν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γαλλία: Στην κούρσα διαδοχής του Μακρόν ο Ραφαέλ Γκλιξμάν – «Θέλω να ανορθώσω τη χώρα»
- Φονικό στη Νέα Σμύρνη: Τα όπλα στα social media και το σκοτεινό παρελθόν του 48χρονου
- Patriot: Άρχισε η μεταφορά της συστοιχίας από την Κάρπαθο στη Σούδα
- Το Ιράν προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι ο «οικονομικός πόλεμος» που ανήγγειλαν θα γυρίσει μπούμερανγκ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.