ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απορρίφθηκε η ένσταση που κατέθεσαν οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών κατά της απόφασης για συνέχιση της προφυλάκισής τους με αποτέλεσμα να παραμένουν στις φυλακές Ανδριανούπολης μέχρι νεωτέρας.
Οι δικαστές εκτίμησαν ότι υπάρχουν ισχυρά στοιχεία που υποδεικνύουν την διάπραξη αδικήματος με την ποινή να είναι έως και πέντε χρόνια, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Ακόμη, θεωρούν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να διαφύγουν σε περίπτωση που αφεθούν ελεύθεροι.
Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη οι συνήγοροι των δύο Ελλήνων αξιωματικών υπέβαλαν ένσταση εναντίον της απόφασης – απόρριψης του αιτήματος αποφυλάκισης του 2ου Κακουργιοδικείου Αδριανούπολης σε διαφορετικό δικαστήριο.
Οι δικηγόροι χρησιμοποιώντας όλα τα περιθώρια του νόμου έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν σε διαφορετικό δικαστήριο για την ένσταση κι όχι απαραίτητα στο δικαστήριο που έλαβε την απόφαση αρχικώς.
Το δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να απαντήσει εντός 7 ημερών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανηγύρι στην Τουρκία: Πώς εκμεταλλεύτηκε ο τουρκικός Τύπος την «προσφορά» Κατσίκη
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Να με ενημερώσει ο Τσίπρας, όχι ο Κοτζιάς!
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μητσοτάκης: «Όχι» στη Γεννηματά για την Συνταγματική Αναθεώρηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Έκκληση από 86 χώρες για μία AI «ασφαλή, αξιόπιστη και ακμαία»
- Όρμπαν: Ουγγρικό βέτο στο δάνειο €90 δισ. της ΕΕ προς Ουκρανία – «Μήλον της Έριδος» το ρωσικό πετρέλαιο
- Κύκλωμα ναρκωτικών στη Ρόδο: «Ψωμιά και «λουλούδια» ανάμεσα στις κωδικοποιημένες λέξεις – Ξεχωριστή έρευνα για τοκογλυφία
- Γεωργιάδης: Δεν θα μου απαγορεύσει το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να πάω στο νοσοκομείο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.