• Πολιτική

    Πανικός στο Λονδίνο – Εκκενώθηκε σταθμός του μετρό (video)

    μετρό-λονδίνο


    Συναγερμός σήμανε στον σταθμό Oxford Circus του μετρό στο Λονδίνο νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από ανεπιβεβαίωτες αναφορές για πυροβολισμούς στην Oxford Street και φόβους για βόμβα. Ύστερα από έρευνα, η βρετανική αστυνομία δεν βρήκε στοιχεία που να αποδείκνυαν τις αναφορές. Ωστόσο, εκκένωσε τον σταθμό και ζήτησε από τον κόσμο να αποφύγει το σημείο.

    Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο, ενώ απέκλεισαν περιμετρικά ολόκληρη την περιοχή. Η Μητροπολιτική αστυνομία αντιμετώπισε αρχικά το περιστατικό ως τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η έρευνα και δεν βρέθηκαν ίχνη από πυροβολισμούς, ούτε υπήρξε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

    Νωρίτερα, μέσω Twitter, οι βρετανικές αρχές ζήτησαν από τον κόσμο που βρίσκεται στην Oxford Street να μπει σε κάποιο κτίριο για λόγους ασφαλείας.

    Σύμφωνα με την αστυνομία Μεταφορών της Βρετανίας, τραυματίστηκε μια γυναίκα λόγω πανικού κατά την έξοδό της από το μετρό.

    Λονδίνο-αστυνομία

    Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε σύγκρουση μεταξύ 20 ατόμων, πιθανόν μέλη συμμμοριών. Ο κόσμος που βρισκόταν στο σημείο έτρεχε πανικόβλητος ουρλιάζοντας φοβούμενος για τα χειρότερα.

    Λονδίνο

    https://twitter.com/fi_lor/status/934112849969938432

    Δείτε βίντεο: 

    https://twitter.com/Idrisaloso/status/934111435160014848

    https://twitter.com/janinegibson/status/934105002116861952

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ιβάν Σαββίδης: Στα χέρια του και τυπικά το «Ε»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καλλιάνος: Έρχεται κακοκαιρία – εξπρές από την Κυριακή

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο μακελειό στην Αίγυπτο – Στους 235 έχουν φτάσει οι νεκροί



    ΣΧΟΛΙΑ