• Πολιτική

    Χιούμορ, κουζίνα και πολιτική: Το ΠΑΣΟΚ αυτοτρολάρεται και καλεί τον Κουτσόπουλο στην Χ.Τρικούπη

    • NewsRoom

    Λεωνίδας Κουτσόπουλος


    Πέρα από τις μαγειρικές του ικανότητες ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος του Master Chef έχει γίνει γνωστός και για το χιούμορ του. Τελευταίο δείγμα η αγωνία του για το πότε θα επιστρέψει το… ΠΑΣΟΚ, την οποία εξέφρασε με ανάρτησή του στο Twitter.

    Εκτός από την επιστροφή του Master Chef, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανυπομονεί και για την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ. Ο sef ανέβασε μια φωτογραφία με ένα μπρελόκ του ΠΑΣΟΚ σε σχήμα καρδιάς και έγραψε: «Το masterchef επιστρέφει… Εσύ πότε? Masterchef 4».

    Η απάντηση του Παύλου Χρηστίδη

    Γρήγορα η ανάρτησή του έγινε viral και ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης του απάντησε προσκαλώντας τον στη Χαριλάου Τρικούπη. «Σε περιμένουμε Τρικούπη Σεφ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Λίγες ημέρες πριν, την ημέρα του τελικού του GNMT 2, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε εμπλέξει στον σχολιασμό του το ΠΑΣΟΚ προκαλώντας και τότε την… αντίδραση της Χαριλάου Τρικούπη.

    «Άκουσα ψηφοφορία και το χέρι “πήγε” μόνο του. #gntmgr», είχε γράψει, εξηγώντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία όπου φαίνεται ένα χέρι να ρίχνει μέσα σε μια κάλπη τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

    Τότε το ΠΑΣΟΚ, από τον δικό του επίσημο λογαριασμό στο Twitter έκανε repost την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, συνοδεύοντάς την με ένα «gif», στο οποίο βλέπουμε τον γνωστό σεφ να κάνει αναπαράσταση της σκηνής με το ιστορικό νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου στη Δήμητρα Λιάνη, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά την εγχείριση ανοιχτής καρδιάς στο Χέρφιλντ.

     



    ΣΧΟΛΙΑ