• Πολιτική

    Την Παρασκευή οι ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το λιανεμπόριο

    • NewsRoom
    Στέλιος Πέτσας: Να μην αναβάλλονται τα ραντεβού για εμβολιασμό τον Αύγουστο

    Στέλιος Πέτσας


    Λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων στους τηλεοπτικούς σταθμούς, μεταφέρονται για αύριο Παρασκευή οι ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιο Πέτσα, για το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

    Σύμφωνα με ενημέρωση από το Μέγαρο Μαξίμου, «λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των Διοικητικών Συμβουλίων των Ομοσπονδιών των δημοσιογράφων, η εξ αποστάσεως ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα, μεταφέρεται για αύριο Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου, στις 12:30».

    Σκεπτικισμός για το άνοιγμα

    Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον Alpha 98,9 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, δήλωσε ότι υπάρχει διχογνωμία στις τάξεις των λοιμωξιολόγων σχετικά με την λειτουργία των καταστημάτων.

    Εξηγώντας τι είναι αυτό που προβληματίζει τους ειδικούς ο κ. Πέτσας είπε ότι το επιδημιολογικό φορτίο είναι πολύ υψηλό και η κατάσταση δεν παρουσιάζει αποσυμφόρηση.

    Αυτό, όπως εξήγησε, κάνει ειδικούς και κυβέρνηση να είναι επιφυλακτικοί για οποιοδήποτε άνοιγμα.

    Είναι βέβαιο ότι δεν θα πάμε σε τέτοιο άνοιγμα, που να φέρει στην Ελλάδα εικόνες, όπως αυτές στο Harrod’s, συμπλήρωσε.

    Αν, ωστόσο, λειτουργήσει το λιανεμπόριο σε οποιαδήποτε μορφή, τότε θα υπάρξει και ελαστικοποίηση του βραδινού ωραρίου για τις μετακινήσεις, είπε ακόμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

    Διαβάστε ακόμη:

    Τι ισχύει για την άδεια ειδικού σκοπού τις ημέρες των εορτών

    Σχολεία: Πώς θα μπουν οι βαθμοί του α’ τετραμήνου



    ΣΧΟΛΙΑ