• Πολιτική

    Την καταδίκη του Άδ. Γεωργιάδη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ για retweet μηνύματος κατά της Δούρου – Τι απαντά ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

    ΆΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

    Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων


    Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκεται για μια ακόμα φορά στο στόχαστρο του ΣΥΡΙΖΑ, με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα να ζητά από όλα τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την αναπαραγωγή ενος σχολίου κατά της Ρένας Δούρου, από τον λογαριασμό του αντιπροέδρου της ΝΔ στα social media.

    Η ανάρτηση που αναπαρήγαγε στον λογαριασμό του ο Άδωνις Γεωργιαδης ασκούσε κριτική στην Ρένα Δούρου για την κατάσταση ανομίας και εγκατάλειψης στο Πεδίο του Άρεως, για το οποίο υπεύθυνη είναι η Περιφέρεια Αττικής.

    Το τμήμα φεμινισμού του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως  «με αφορμή δημοσιεύματα για την λειτουργία του Πεδίου του ‘Αρεως, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης προέβη σε μια άθλια αναπαραγωγή σεξιστικής ανάρτησης στο twitter εναντίον της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Αυτό το επίπεδο πολιτικού διαλόγου και οι σεξιστικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε γυναίκες πολιτικούς πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ».

    Καταλήγοντας η ανακοίνωση υπογραμμίζει «ο σεξισμός και η αναπαραγωγή στερεοτύπων στην πολιτική ζωή προσβάλλουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, γυναίκες και άντρες».

    Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και το τμήμα φεμινισμού του για υποκρισία, υπενθυμίζοντας πως στην ακραία σεξιστική επίθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ την περασμένη εβδομάδα, δεν υπήρξε καμία αντίδραση ή καταδίκη από το τμήμα φεμινισμού του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντίθετα ορισμένοι έσπευσαν να καλύψουν τον συνεργάτη τους στην κυβέρνηση.

    «Πρέπει να είναι οι μεγαλύτεροι υποκριτές του κόσμου. Τους πείραξε και καλά το rt μου μίας κυρίας κατά της κας Δούρου, αλλά τους διέφυγε ο οχετός του Καμμένου την περασμένη εβδομάδα…όταν έχετε αρχές κύριοι τις έχετε πάντα όταν καταπίνετε όμως τέτοια δεν πείθετε κανέναν», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης.



    ΣΧΟΛΙΑ