• Πολιτική

    Την υποψηφιότητά του ανακοινώνει ο Κώστας Μπακογιάννης – «Βραχυκύκλωμα» στον ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Μπακογιάννης

    Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων


    Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Αθηναίων θα κάνει απόψε ο έως τώρα περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. Με σύνθημα «Ξεκινάμε μαζί, για να φέρουμε τα Κάτω Πάνω» ο κ. Μπακογιάννης θα παρουσιάσει τα σχέδιά του για τον πρώτο δήμο της χώρας σε εκδήλωση στο «Piraeus 117 Academy», στο Γκάζι, στις 18.30.

    Η υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη θεωρείται για τη ΝΔ η ιδανικότερη αυτοδιοικητική επιλογή, με δυνατά ερείσματα τόσο στον χώρο της Αυτοδιοίκησης, όσο και στην κοινωνία, καθώς ένα από τα ατού του εκτιμάται ότι είναι η διείσδυση που μπορεί να έχει στον χώρο της Κεντροαριστεράς, λόγω του μετριοπαθούς λόγου του.

    Η μεγάλη δυναμική της υποψηφιότητας Μπακογιάννη φαίνεται να έχει «βραχυκυκλώσει» τη διαδικασία επιλογής υποψηφίου για τον Δήμο Αθηναίων στον ΣΥΡΙΖΑ, με την Κουμουνδούρου να δυσκολεύεται να βρει κάποιον «πρόθυμο» να αναμετρηθεί με τον γαλάζιο υποψήφιο. Η αναζήτηση ενός υποψηφίου που θα επαναλάβει την πορεία που είχε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης το 2014 δεν είναι εύκολη υπόθεση, αν και διερευνώνται κάποιες υποψηφιότητες που θα μπορούσαν να αποτρέψουν ένα εκλογικό φιάσκο.

    Δεδομένης της δυστοκίας που παρατηρείται, στον ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο να αποφασίσουν να στηρίξουν τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ, Παύλο Γερουλάνο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κ. Μπακογιάννης: Η ώρα της επίσημης ανακοίνωσης για τον Δήμο Αθηναίων – «Ξεκινάμε μαζί» (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δυστοκία στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων

     



    ΣΧΟΛΙΑ