ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκ νέου συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία σήμανε 4 ώρες μετά την έκρηξη στο Εφετείο στην οδό Λουκάρεως, όταν ιστοσελίδα δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο αναφέροντας πως έχει τοποθετηθεί και άλλο εκρηκτικός μηχανισμός, αυτή τη φορά στις εγκαταστάσεις του Δημόκριτου στην Αγία Παρασκευή.
«Είδατε τι έγινε στο Εφετείο, το ίδιο θα γίνει και στο Δημόκριτο» είπε ο άγνωστος άνδρας χωρίς να δώσει χρονικό όριο.
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών χωρίς να έχουν εντοπίσει κάτι ύποπτο οδηγώντας στην εκτίμηση ότι αφού πέρασε μια ώρα από το τηλεφώνημα πλέον πρόκειται για φάρσα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρία Καρυστιανού: Αποδέχομαι την παρότρυνση να τεθώ επικεφαλής του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών
- Wall Street: Σε νέα ιστορικά υψηλά έστειλαν τους S&P 500 και Nasdaq τα ισχυρά στοιχεία για την αγορά εργασίας
- Πετρέλαιο: Ανοδικά οι τιμές μετά τη νέα ένταση στα Στενά του Ορμούζ, στα 101 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Επιβεβαίωσε την τριήμερη εκεχειρία με τη Ρωσία και την 2.000 ανταλλαγή αιχμαλώτων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.