ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Μιχαήλ Μισούστιν, είχε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η επικοινωνία των δύο ηγετών έγινε σε συνέχεια της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Σότσι, στις 8 Δεκεμβρίου.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι κ. Μητσοτάκης και Μισούστιν συζήτησαν τη συνέχεια της διμερούς συνεργασίας στη βάση του Κοινού Προγράμματος Δράσεων Ελλάδας-Ρωσίας 2022-2024 που υιοθετήθηκε από τον Έλληνα πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς της ενέργειας και του τουρισμού.
Διαβάστε ακόμη:
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.