ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι είχε νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συνομίλησαν για τον περαιτέρω συντονισμό των προσπαθειών παροχής βοήθειας στους Έλληνες στο Σουδάν και για τον απεγκλωβισμό τους από τη χώρα.
Είχα σήμερα ? συνομιλία με τον ομόλογο της Αιγύπτου ?? Sameh Shoukry για τον περαιτέρω συντονισμό των προσπαθειών παροχής βοήθειας στους ?? στο Σουδάν & για τον απεγκλωβισμό τους από τη χώρα. pic.twitter.com/20cFKWuVq2
— Nikos Dendias (@NikosDendias) April 24, 2023
Διαβάστε επίσης
Εταιρείες δημοσκοπήσεων προς ΣΥΡΙΖΑ: Λειτουργούμε με απόλυτη διαφάνεια
Τσαπανίδου: Φοβάται τη σύγκριση με τον Αλ. Τσίπρα ο κ. Μητσοτάκης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.